Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jak zawsze

Tak,to do ciebie ...fs

Polecane posty

Gość tak jak zawsze
Fs to nie skrot facebooka.Nic a nic mnie nie czytacie,atak,atak i jeszcze raz atak. Rozumiem,że ktoś lubi czytać historie o miłości,ale ja nie chcę się opowiadać o sobie.cdn

Gość jak zwykle nic
nie można przeczytać

Gość ludzie on sobie robi z was
jaja, gdyby byl normalny to sam by do niej napisal

Gość czytamy, czytamy
ty pewnie tez w calym topiku szukales postu z tym czy masz fb i mowiles ze nie masz!ale modka wykasowała wiekszosc wpisów starszych! stad twoja pozna odpowiedz i nie klaaaaam

Gość jak zwykle nic
a do ilu stron chcesz dociągnąć temat? 100 wystarczy? ;ubisz pogrywać na emocjach, prawda?

Gość ludzie on sobie robi z was
przestancie karmic trolla

Gość czytamy, czytamy
pozatym wychodzi na to ze masz do niej kontakt, a gadałeś wczesniej ze wykorzystales wszystkie sposoby, i innego oprocz forum nie masz! ustal jedna wersje wydarzen a nie co chwile cos zmieniasz:o

Gość czekamy na wiecej
;)

Gość tak jak zawsze
moich wpisów jest najmniej ,gdy nikt tu nie zaglądał to i mnie nie było. zalezy ci na niej ? ponawiam bo pominales--tak,zależy mi na Niej ja cos kojarze do jakiej szufladki Cie przypisalam?---właśnie jakiej?raczej negatywnej,jako wroga. dorzuc malutki szczegol---jestem szatynem,nie mylić z szatanem kurnikpl a czy mozesz zdradzic taki szczegół jak określenie kim dla Ciebie byla. To moze wiele pomoc, moze to ja? ---to mogło coś być,jeszcze nic nie było /o to ja / ja moge napisac nawet zaproszenie wyslac ale pod jednym warunkiem--jaki to warunek? Powiedz, dlaczego się mną tak perfidnie bawisz? Przecież ja widzę co piszesz, czuję co czujesz, pamiętasz w ilu kwestiach intuicja mi pomogła? Nie musiałeś nic mówić... Nie wiem czy szczerze chcesz tego kontaktu czy sytuacja Cię zmusiła do tego? Pamiętaj że dla mnie wartością ponad wszystkie jest szczerość - Ty mnie okłamałeś, nie umiem już zaufać, pokaż że jest inaczej.----pomyliłaś mnie z kimś,gdzie Cię okłamałem? od tej magdy ale wy jestescie baranki usuwam temat!----a jak od kaśki to nie usuniesz???

Gość nie dobrze sie robi
no tak jak spi to masz czas pisac

Gość sam idz sapc
najlepeij ze swoja dziwka na zawolanie

Gość taki los....
Z pewnoscia pomyliłam... Raczej niemożliwe jest by on tutaj pisał..:( Mam nadzieję, że znajdziesz ją...Dobranoc.

Gość Miłego dnia :)
.

Gość jakim.
nikiem ona sie posluguje?

Gość wiesz gosciu ,jesteś dziwny
jeżeli Ci na niej zależy to sam się odezwij. Ja tylko raz napisalam, więcej tego nie zrobie.. Bardzo mi na nim zależy, ale mam swoją godność

Gość kolejne tematy autora
mam kolejne tematy autora,tytuly ich to 1.Byłem naiwny. Dlaczego próbowałem? Mogłem dać sobie z tym spokój. 2.widze Ją oczyma wyobraźni i prosze cie bardzo nie wypieraj sie :O :O bo widac ze to ty piszesz. kazde to prowo, albo masz tyle dziewczyn ze sie gubisz :O

Macie rację,taki stan bardzo męczy,może jestem dziwny,a może już nienormalny.Czasem sam sobie się dziwie,jednak to jest silniejsze. Z jednej strony daje siłę,a z drugiej niszczy.

Gość jestem,jestem
pocałuj mnie w dupe. :D

rozumiem, że Ci zależy, bo tez jestem w takiej sytuacji. Masz dwa wyjścia albo napisz do niej, albo naucz się z tym żyć, ja tak zrobiłam. Zakladanie tych tematów jest dziecinne

Gość zrob to ...
napisz do niej na ttym faceboku !!! bedziesz zalowal jak juz bedzie zbyt pozno , moja milosc zginela w wypadku , czasu juz nie moge cofnac, zostalo tyle niewyppowiedzioanych slow , nie wiedzial o tym jak bardzo go kocham i mi na nim zalezy i nigdy juz sie nie dowie ......

Spełniam prośbę,ale to nie oznacza,że to ja napisałem.Myślcie co chcecie. Jeszcze chwila,a posądzicie mnie o napisanie całej kafeteri

Gość zrob to ...
moze ona tez teskni i mysli , do faceta nalezy walka o kobiete ...jestes jeszcze mlodym czlowiekiem prawda ?

czasami trzeba umiec odpusścić... chociaż to boli. Mnie na nim będzie zależało do końca życia, ale juz nigdy nie zrobię kroku w jego strone. Powodzenia autorze

Gość falliningyou
zadam ci pytania pomocnicze i pomoge w tym co mozesz zrobic. w koncu kto lepiej zna dziewczyny od nich samych. powiedz mi kto zakonczyl ta znajomosc i z jakiego powodu, jaka atmosfera i uczucia byly miedzy wami gdy bylo dobrze po ile macie lat(to wazne) i jacy jestescie-charakter czy ona jest uparta czy ugodowa, empatyczna, mila czy ma przeciwienstwa tych cech

Gość jesli kochasz to pozwol
jej odejsc

Gość falliningyou
jesli nie chcesz dokladnego wieku zdradzac to napisz czy jest nastolatka ( 18,19lat to tez nastolatka mentalna) czy dorosla kobieta po przejsciach itd.

Gość falliningyou
jesli nie chcesz dokladnego wieku zdradzac to napisz czy jest nastolatka ( 18,19lat to tez nastolatka mentalna) czy dorosla kobieta po przejsciach itd.