Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jak zawsze

Tak,to do ciebie ...fs

Polecane posty

Gość deckerogthyyuhj
Nie wiem, czemu się mnie czepiacie. Mam poczucie humoru i wszystko.Nie myślicie nic przewrotnie, bierzecie wszystko na serio.Trzeba czasem ruszyć głową .

Gość deckerogthyyuhj
Olka123409 tak czytam i ta cała decer... ma ewidentnie coś z garnkiem !! raz jeden jej go przypomina raz drugi.Uwzieła się na autora. Co za baba bez honoru ! Widzisz Olka, gdyby nie ja, to nie miałabys co czytać....bo zalożę się , że poza kafe , to niewiele studiujesz. :P

Gość ha, udal cie ten topik Fiel
baby zawsze łykna łzawa historyjkę z posmakiem "miłości " Gratuluję Ale to nie jest jeszcze rekord ...

Gość to tylko ja:)
Ty tez, kocham Cię

Gość nie mysl tyle o mnie
bo mam czkawke!:D

Gość nie mysl tyle o mnie
chyba tu jestes bo minelo:D

Gość mam pytać?
ostaatnie wakacje spędziłam w domu, jednak nie ty :(

Gość jestes z pomorza
?

Gość pierwsza lepsza pomaranczka
Tak to prawda bylam nad Baltykiem przez kilka tygodni :) w trojmiescie :)

Gość pierwsza lepsza pomaranczka
I moge jeszcze dodac że z Ciebie taki pies na baby. Wiesz jak podejść kobiety :P Jestem jedną z Twoich ofiar :P Kontakt stracilismy w tym roku,prawda?

Gość ponownie wyciagam temat
Bo nie mogę już.... Jak mozna być takim chamem??? Ty doskonale zdajesz sobie z tego sprawę... ale chcesz przed tym uciec. Chcesz by wszystko szlo po TWOJEJ mysli a jak ktoś ma inne zdanie to probujesz wymusić MANIPULACJĄ uległość. I jak śmiesz pisać że kochasz kogoś... skoro nie wiesz co to miłość. przykre... Byłeś w rio??? Poważnie pytam.

Gość krasc inteligencje.ludziom
a kordiaboem mozna bo przekresl n

Gość krasc inteligencje.ludziom
jestem iinteligen czy przeleci nime jakas kobietodziewczy

Gość spie***laj
krasc inteligencje.ludziom spie***laj stad

Gość ale jestes troche tepy
temu nie zaprzeczysz

Gość huhaaaaauaa
jesli ma Ci ulzyc i dać poczucie szczescia to... Kocham Ciebie, oto wiersz:* Czy slyszysz mego serca wolanie, Kochany, odpowiedz mi! Niech smutek radoscia sie stanie, Bo milosc - to ja i Ty! Czasem mysle o Tobie: - Zapomnial!", Lecz nadzieja wciaz w sercu mym trwa. Takiej drugiej nie znajdziesz na swiecie Kochajacej, cierpliwej, jak ja! Czy pamietasz, jak to bylo, Gdy bylismy sam na sam? Bide serca mi mowilo, Ze dla Ciebie serce mam! Czasem, tylko czasem, Przychodzi taka chwila, Ze chce byc obok Ciebie, Gdy noc srebrzysta mija. Chce ujrzec Twoje oczy, Gdy slonce budzi sie. Naprawde, tylko czasem Tak kochac mi sie chce. Coz sa warte te miliony, O ktorych az tylu marzy? Czyz nie starczy jedno serce, Ktore Cie miloscia darzy? Daleko gdzies i blisko tak, Na krawedzi nocy i dnia, W zasiegu rak, na serca dnie, Ciebie mam i Ciebie chce! W Twej twarzy widze caly swiat, Muzyke slodka w sercu mam, Twe oczy dla mnie lustrem sa, Twe dlonie tkliwe to moj dom! Gdy daje Ci wszystko, To daje Ci siebie! Tyle samo pragne Otrzymac od Ciebie! Gdyby ksiezyc umial mowic, Gdyby odgadl mysli me, To na pewno by wypaplal, Jak ja mocno kocham Cie. Dam Ci serce me czerwone, W nim goraca milosc plonie. Ty mi dasz serduszko Twoje - Pokochamy sie oboje! Dlaczego Cie kocham, najdrozszy, Pomimo tylu Twych wad? Odpowiedz jest zwykla, najprostsza: - Przy Tobie pieknieje swiat. Gdybys wiedzial, co mysle o Tobie, Gdybys wiedzial, co czuje do Ciebie, Inaczej patrzylbys na mnie, Inaczej patrzylbys na siebie. Gdy pierwsza gwiazdke ujrzysz na niebie, Przypomnij sobie, ze kocham Ciebie, A kiedy ona w oczko Twe blysnie, Niech Cie ode mnie mocno uscisnie!

Gość po pierwsze to obetnij
nienawidzę grafomaństwa :o

Gość moim skromnym zdaiem
nie jestem zadnym psychologiem ale po części każdy z was ma rację. Jednak nie obwiniajmy autora, jaki by nie był. Może ma smutne zycie dlatego "łapie się" każdej dziewczyny jaką napotka. Pewnie bardzo by chciał kogoś mieć, ale coś mu to uniemozliwia. Niech chociaż tutaj przeleje swoje emocje i uczucia. Amen.

Dziękuje za wiersz,szkoda,że to nie dla mnie,że to nie Ona pisała. Nie psychologu-nie czepiam się każdej dziewczyny. Widzisz ,wszyscy myślą,że nieistniejesz.

Gość moim skromnym zdaiem
Spójrz na wszystkie swoje tematy. Tak to wygląda przykro mi

Gość nawet jesli to widzi
reeeety co za idiota... perfidny zaklamany gnoj bez honoru!!!! tyle lat wpisuje sie na temacie o tajemniczej m.... dziwne... ostatni post na kilka dni przed tym tematem...w tym czasie pewnie zdazyl sie zakochac w nowej i odkochac w tamtej prawda?? wiesz czemu ona sie tu nie wpisuje?????? czy moze iq masz na poziomie downa nie obrazajac chorych??

Gość deckerogthyyuhj
Autorze, zdaje się temat powoli pada.Fakt, nie wydaje mi się, żebyś był nim, ale mam za sobą dziwną relację, chyba podobną do Twojej.Z uwagi na podobieństwo historii dlatego ludzie tu zaglądają.Zdaje się, że nikt nie trafił na właściwą osobę, stąd takie powolne wycofanie.

Gość chyba ja nia jestem
tak mi się wydaje bo sytuacja podobna... dostalam Twoje namiary ale mam kogoś... nic z tego nie bedzie

Gość rosa na dnie
cześć, szkoda czasu uwierz mi...

Gość to ja Twoja Boska IKE
ike ilkuś