Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jak zawsze

Tak,to do ciebie ...fs

Polecane posty

Gość 93473459490
A co do tych topików to zgadzam się... I poznaję, że to on. To że trochę zmieni styl pisania czy ujawni na chwilę swoja druga twarz, nie oznacza że to nie on.

Gość decke
To po co mnie niby szuka? Może to faktycznie jakiś projekt jednak. I czemu teraz się nie odzywa? No i Ty 93, skąd to wszystko wiesz?

Gość zacytuję
"Przerażający Jak ozdoba świata Co w malignie bredzi Jest obłęd człowieczy"

Gość jelonekk...
ja nie chcę definitywnie osądzać ale takiej zupełne 'kręcenie ' kogoś anonimowego z podanym swoim mailem , raczej może wkręcać innych i zachęcać do korespondencji , czyli do sprawdzania i próby komunikacji , czy to łon , czy nie łon ?

Gość 93473459490
Tak sobie mysle, ze zacznie pisać z laskami które do niego napiszą, i od nowa polecą różne topiki. On nie ma co robić calymi dniami, bo nie pracuje. Decke wiem to bo go znam, o wiele lepiej niz Ty. Do czasu też miałam o nim b.dobre zdanie. I co Ty na to, autorze? Mam dalej powiedzieć co i jak ?

Gość co jelonku mail
chodzi mi o to czy jest w tym jakieś zagrożenie dla osoby odpowiadającej na takiego maila, wielokrotnie czytałam, że jest to niebezpieczne ale nie rozumiem dlaczego?

Gość matkoooooooo
co za idiotki tu siedza:D co druga mysli ze do niej MACIE PARANOJE!! to sie leczy !!

Gość 93473459490
Ja nie mysle ze to do mnie, czytaj ze zrozumieniem. Na początku jak jeszcze nic nie było wiadomo to każda dziewczyna się wpisywała, może liczyły na to że to ich facet. Mój chłopak też wie że zaglądam na to forum,i w razie gdyby to też bym mogła pomyslec że tutaj pisze.

Gość jelonekk...
raczej nie jest aż tak niebezpieczne i nie ma co panikować , ale jest to niewłaściwe , że ktoś nie podaje swoich jakichś podstawowych danych , czyli choćby ile w przybliżeniu ma lat , gdzie pracuje albo nie pracuje i gdzie mniej więcej w jakiej okolicy mieszka -to nie jest jakaś straszna tajemnica w przypadku poszukiwania swojej 'ukochanej ' , a jednocześnie wyklucza się innych z tych poszukiwań ...on tego nie robi

Gość co jelonku mail
masz rację z tym, że nawet jeśli ktoś podaje jakieś informacje o sobie to w większości są one nieprawdzziwe

Gość matkoooooooo
ale napisal wyraznie ze ta KOBIETA bedzie wiedziala co znaczy ten skrot, wiec ?? nie rozumiem tych emocjonalnie porabanych niestabilnych psychicznie pasjonatek internetu ktore tu sie wpisuja.

Gość jelonekk...
ja wiem , czy są nieprawdziwe ... jeżeli tak zakładać , to rzeczywiście nie ma większego sensu się w nic angażować moi nieliczni pozytywni znajomi są OK , mimo że np. ktoś pragnie zostać np. prawie zupełnie 'bez danych ' , co nie zmienia faktu , ze jest OK. nadmierna wylewność tutaj , także jest niewskazana

Gość ciotkaaaaa.....
jelonku, Ty tutaj???

Gość co jelonku mail
ja jakoś nie mam znajomych na kafe i chyba nie bardzo chcę, ciebie rozpoznaję po kilku topikach i mogę powiedzieć że tak jak twoi znajomi jesteś w porzadku, dzięki za wyjaśnienia, kłaniam się wszystkim szczególnie pewnemu panu o którym musze zapomnieć

Gość 93473459490
Rzecz w tym,że on każdemu wkręca inną bajeczke. I mam pewność że to ta osoba. Pytanie czy Decke jest tą, którą mam na myśli? Jeśli tak, to nie mam dla niej dobrych wieści ;)

Gość jelonekk...
a tutaj :D bo zaczęto mnie tu podawać za autora tego topiku - zajrzałem i się nieco wzburzyłem i sobie gawariu tutaj :D

Gość decke
To nie on...........właściwy on zrobiłby inaczej.

Gość decke
Ile z nim utrzymywałam kontakt wg Ciebie 93?

Gość ciotkaaaaa.....
gawari, gawari... i prostuj nieprawidłowości...:)) dobranoc...🖐️:))

Gość 93473459490
Też bym sobie dała za niego głowe obciąć, do momentu gdy nie poznałam go od drugiej strony. On potrafi udawać naprawdę długo. Z drugiej strony lubi też robić wodę z mózgu, "urabia" sobie dziewczyny, by po jego stronie stały w razie czego bo i na kafe są skandale z jego udziałem... Ale też ma namiastkę uczuć w zamian :) Takie to pokręcone. Ale nie mam zamiaru Cię przekonywać, bo też bym nie uwierzyła gdyby nie pewna osoba. ;)

Gość 93473459490
Nie wiem ile, o to go nie pytałam. Ale pewnie kilka miesięcy, albo i nawet lat.

Gość ghmn,mmmmm,
a tu jakie skupisko debili :D

Gość 93473459490
Ale gdzie napisalam ze to nie Ty? bo teraz to juz się pogubiłam.

Gość decke
Tak jak zawsze, podaj Twoją ulubioną potrawę.

Gość decke
93, twierdziłaś wcześniej, że to było dawno z nim..ta znajomość i wiesz niby o mnie a teraz piszesz , że mogę znać się z nim kilka miesięcy albo lat? coś tu nie gra.Brak spójności teraz u Ciebie. :P

Gość 93473459490
Napisałam że nie wiem co było między wami, jaka konkretnie relacja, mogę jedynie przypuszczać. Nie pytałam się go o to bo mnie to nie interesowało. Zapamiętałam jedynie jak wspominał o koleżance.

Gość autorze jaka wg Ciebie
Jest ta do ktorej piszesz? Od wygladu zewnetrznego po charakter?

Gość 93473459490
ale z drugiej strony to pamiętam że z Tobą pisał w tym samym czasie co i ze mną, czyli kilkanascie miesięcy temu. Wiem że on i tak się nie przyzna, więc i ja nie będę mówiła każdego szczegółu, bo mogłabym poszperać w archiwum i pokazać dużo :p ale po co.

Gość decke
A z jakiego regionu Polski był? :P