Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stien

Kto z was ma albo miał taki wózek jak w załączonym linku?

Polecane posty

Gość Stien
Skrętne nie tylko mi nie odpowiadają, ale przede wszystkim są całkowicie zbędne w takich wózkach (pisałam o tym wyżej, nie będę się powtarzać) i ani trochę mi się nie podobają. Poza tym z zablokowanymi skrętnymi kołami nie da się szybko pchać wózka ani z nim gdzieś podbiec jak potrzeba, bo one strasznie chyboczą na boki (zawsze są luzy po blokadzie), co utrudnia pchanie w takich sytuacjach. Każdy kto próbował ten wie o czym piszę. Plus zablokowane skrętne kółka często ściąga na któryś bok - właśnie też przez te luzy. Dla mnie to żadna frajda.

Gość malutkaijerzębina
8 miesięcy mam taki wózek i nic mi sie nie chybocze :-D Nie mówię o wozku z wyprzedaży za 350 zł ze skrętnymi kołami a o funkcjonalnym wózku który ma posłużyć na jakieś 2 lata.PS. Przy większości polskich wózków jest napisane że nie jest wskazane uprawianie sportów (biegów, jeżdzenia na rolkach) przy wózku. zdarzało mi się biec ale wózek był stabilny :P

Gość Stien
Ok, ponieważ jest już późno i nie mam czasu odpowiadać na każdy post z osobna ustalmy jedną rzecz: Proszę nie wypowiadać się nie na temat! Proszę nie polecać mi innych wózków! Proszę pisać tylko jeśli ktoś faktycznie ma ten wózek z liku! Pozostałe posty będą od tej chwili ignorowane, bo nie mam już czasu na takie pisanie o niczym! Jak ktoś się zastanawia czemu nie chcę skrętnych albo używanych to pisałam o tym kilka razy wyżej i proszę nie pytać o to samo dziesięć razy tylko się pofatygować i poczytać! Proszę mi też nie wmawiać, że ten czołg - jak go nazywacie - jest ciężki, bo on ma 12 kg i jest lżejszy od większości waszych wózków! To tyle, dziękuję.

Gość majka@@@
zacznijmy od tego że ci gwarantuje że ten wózek na pewno waży o wiele więcej niż te 12 kg

Gość majka@@@
i nie pisze ci tego broń boże złośłiwie tylko wiem jak jest

Gość Stien
Bo jesteś wróżką... :D

Gość zosiasamosia12345
12kg ale sam stelaz chyba waży :-D

Gość zosiasamosia12345
waga:12,8 kg wózek + 2,5kg fotelik a jeśli zamiast fotelika wepniesz gondolę która waży jakieś 7kg i plus bobas????

Gość majka@@@
to kup i się przekonaj :) mam dwie koleżanki które kupiły wózki w podobnej cenie na allegro jeden miał ważyć 12 kg waży 18 kg drugi miał ważyć 11 waży 16,5 ale ty wiesz lepiej oczywiście daję ci dobrą radę ale wiesz lepiej jak chcesz się przekonać jak jest napisz do sprzedającego jaka jest faktyczna waga a nie ta podawana przez producenta i co się na tą wagę składa- sama szukałam w zeszłym roku wózka zależało mi na lekkim- większość wózków które mają podaną super lekką wagę po kontakcie ze sprzedającym okazuje się że to waga samego stelaża bez kół( wiem głupota) lub stelaża z kołami ale bez gondoli a jak zapytasz o całość to dużo więcej to tylko moja rada z doświadczenia zrobisz jak uważasz powodzenia

Gość Stien
Całość tyle waży. Stelaż nie jest rozdzielny. To wózek jest głęboko spacerowy a nie wielofunkcyjny.

Gość majka@@@
zosia dokładnie o tym piszę oni zawsze piszą to tak że na allegro większość jest mega lekka

Gość zosiasamosia12345
To znaczy że jesli jest cały z rurek i rureczak aluminiowych zrobiony i rzeczywiście ważyw całości 12 kg...... to jak utrzyma poźniej nawet roczne 13 kg dziecko??? Wygnie się ?:o

Gość Stien
Nie muszę kupować, żeby się przekonać, dlatego szukam recenzji i opinii. To jest niszowy producent i nie ma towaru w sklepach tylko na Allegro. Siedziba firmy jest w Rędzinach pod Częstochową, a ja mieszkam ponad 200 km dalej i nie wybieram się w tamte strony.

Gość majka@@@
gwarantuję ci na 99% procent że tak nie jest też oglądałam wózki nie wielofunkcyjne takie w których kół nie można było zdjąć a waga i tak nie byłą podawana pełna nie ma mowy żeby wózek w takiej cenie był tak lekki za dużo ich widziałam i w sklepach na żywo i u koleżanek nawet babka w jednym sklepie mi powiedziała że producent zawsze obniża wagę nawet o parę kg

Gość Stien
A jak ci się wydaje jak inne aluminiowe wózki, które ważą nawet 8 kg utrzymują 2-3 latki? Wyginają się? Niektóre z was jak coś palną..

Gość zosiasamosia12345
A zastanawiałaś się dlaczego sprzedaje na allegro tylko? Bo może nikt normalny nawet do sklepu go nie chce wziąc i sprzedawać bo wie że tego nikt nie kupi???

Gość Stien
Jestem zainteresowana konkretnie tym: http://www.wozkidzieciece.com.pl/Allegro/ALU-COMED/KOLORY/sp%20szary+mieta.JPG http://www.wozkidzieciece.com.pl/Allegro/ALU-COMED/KOLORY/gl%20szary+mieta.JPG Z piankowymi lub pompowanymi kołami: http://www.wozkidzieciece.com.pl/Allegro/kola/1.JPG lub http://www.wozkidzieciece.com.pl/Allegro/piko%20prezentacja/ko%b3o%20pompowane%20dro%bfe.JPG

Gość zosiasamosia12345
i Nie porównuj alu wózków typu x-lander za kilka tysięcy z badziewem za 500 zł to to jest smieszne. Bo jakoś materiału z jakich zostały zrobione rózni sie diametralnie

Gość Stien
Wielu producentów sprzedaje tylko na Allegro. Rozejrzyj się trochę. Ludzie, z jakiej ty choinki się urwałaś? :)

Gość zosiasamosia12345
jakość

Gość Stien
Nie porównuję. Zresztą ty nawet nie piszesz na temat tylko bredzisz i wkoło się o coś ciskasz. Proszę pisać na temat. Nie odpisuję na posty nie dotyczące tematu.

Gość majka@@@
zosia to że wózek za 500 nigdy nie będzie miał takich materiałów i wykonania jak te droższe to nie podlega dyskusji chodzi mi tylko o to że większość tych tanich to straszne czołgi ciężkie niezgrabne i masakralne w prowadzeniu widzę to po koleżankach które mówią że nigdy by ich więcej nie kupiły i się zastanawiają jak można prowadzić wózek jedną ręką

Gość majka@@@
jaką sprzedający podaje różnice w wadze tego wózka z pompowanymi a z piankowymi kołami?

Gość Stien
Czy nie możecie sobie założyć innego tematu i tam sobie narzekać na czołgi, zamiast zaśmiecać mój? Boże, co za obłuda. Jeszcze 10 lat temu zabijałyście się o takie czołgi i nie było dla was piękniejszych, praktyczniejszych i zwrotniejszych wózków na ziemi. Teraz weszła moda na inwalidzkie i te stare są już be i wszyscy kupują kolejną serię robioną na jedno kopyto, różniąca się tylko nazwą producenta.

Gość Stien
Za kolejne 10 lat wejdzie na rynek jeszcze co innego i jak ktoś będzie chciał kupić taki model, w jakich wy teraz jesteście zakochane i będzie pytał o opinię, to go takie jak wy zjadą, że kupuje gówno, bo nikt już takimi nie jeździ. Obłuda, aż się niedobrze robi.

Gość zosiasamosia12345
masz rację 10 lat temu :)

Gość podczytuje od jakiegos czasu
i powiem tylko jedno: amen. moge sie podpisac po 2 ostatnimi postami.

kiedys wszyscy jezdzili czolgami i kogo by nie spytac to mowil ze zajebiste sa, wygodne i ach w ogole cud miod i orzeszki. a teraz w dupach sie ludziom poprzewracalo i nagle stare sa fuj, bo nie wygladaja kosmicznie. wow. glupi jestescie, bo co z tego ze wyglad maja tradycyjny, skoro to nadal ta sama wygodna konstrukcja. jak pytam dzis wielu kolezanek, ktore maja porowanie to wzdychaja i wspominaja, ze kiedys to mialy dobry wozek przy pierwszym dziecku, co i po lesie smigal i po polu i zima zaspy mu byly nie straszne i nie trzeba byli kupowac drugiego po roku jak dziecko bylo duze i ciezkie. a teraz te nowoczesne to w wiekszosci tragedia, niepraktyczne. tak to jest jak sie jara wygladem.

Gość zosiasamosia12345
widac że przedmówczyni nie ma do czynienia z wózkami, bo to jaki jest wózek, czy jest kwadratowy kloc, czy smukły a wysoki ma ogromne znaczenie. Jedni jeźdzą autobusami to mogą mieć czołgi, ci co mają małe auta stawiają na zgrabniejsze modele i mniejsze.

idz zosia i nie pierdol wiecej, bo takie glupoty gadasz jak mala zdzisia. chyba masz 19 lat. jak twoj alanek albo nikolka bedzie mial 8 miesiecy to bedziesz musiala szukac parasolki w zastepstwie tego twojego super smuklego wysoliego wozka do auta, bo nie bedziesz dawala juz rady z ta jego rewelacyjnoscia.