Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stien

Kto z was ma albo miał taki wózek jak w załączonym linku?

Polecane posty

Gość zosiasamosia12345
a niby dlaczego? nie masz argumentów i dlatego mnie obrażasz?

Gość taka prawdaa
Autorka ma racje, ze skrętne koła są z dupy wzięte. Kazdy je poleca BO SĄ MODNE!!! A jeszcze zaledwie kilka lat temu po ulicach jeździły tylko takie jak z linku autorki, bo wtedy właśnie te były na topie. Skrętne koła to niewypał nie tylko na wertepy ale i na osiedla, gdzie jest dużo schodów z podjazdami dla wózków. Te przednie są wężej osadzone i jak widze jak baby się męczą na tych schodach to pusty śmiech mnie ogarnia :D I zgodze się, ze wyglądają jak wózkki dla dzieci z porażeniem :o właśnie te są robione z mniejszymi kółkami z przodu b. często. Tak samo 3kołowe jak inwalidzkie.

Gość podczytuje od jakiegos czasu
argumentow padlo tu wiele. sek w tym, ze ty nie czytasz tylko piszesz.

post do samosi.

Gość zosiasamosia12345
prawda jest taka że każdy kupuje wózek scricte wg potrzeb. a niektórych widac zazdrość zżera że innych stać na takie fajne wózki a nie badziew za 500 zł. Teraz to najwieksza biedota takimi jeździ :) Lub osoby które wiedzą że z wózka będa mało korzystały i żal im kasy

Gość majka@@@
wy wiecie swoje my z zosią mamy inne zdanie i ok ja tylko uczuliłam autorkę na wagę bo wiem że nie do końca jest w rzeczywistości tak jak na allegro i tyle a chyba to dla niej istotna kwestia bo podkreślała kilka razy że wózek waży tylko 12kg

Gość majka@@@
zosia jaki masz wózek i jak ci się sprawdza jeśli mogę wiedzieć?:)

idz zosia z tymi swoimi madrosciami. nie dosc ze w glowie pusto to jeszcze siano w butach. kto kupuje takie rzeczy zeby inni zazdroscili? kto w ogole na to patrzy? wiekszosci ludzi, ktorzy nie maja niemowlat, doslownie kolo dupy lata kto ma jaki wozek. dobrze ktos tu wczesniej napisal, ze to sie dzieje wylacznie w twojej glowie.

Gość przewrazliwiona mama taka
jeju jak mozna kupic tak brzydki wozek.Nogi sie uginaja.

no tak, bo na allegro wszyscy oszukuja. hmm, dziwne tylko ze koles ma prawie same pozytywy i nikt nie pisze, ze jego towar ma rabnieta wage. no ale pewnie wedlug was sam sobie je wystwil. :o

Gość Buehehehe!
:D Bo na Kafe same dzieci siedza i leca na wyglad. Nie wiedzialas?! How come? Wyluzuj. Kiedys wyrosna.

Gość taka prawdaa
majka a wiesz ile w3aży emmljunga? To dopiero czołg jest :D A każdy sra na jej widok, mimo, ze paskudna jest, okropna w prowadzeniu (miałam okazję prowadzić- totalna masakra). Ale swoje kosztuje! Więc jak tu powiedzieć, ze beznadziejna? Ja nie bronię wózka konkretnie tego co autorka wybrała, bo tego modelu nie znam, ale są wózki tego typu, które są świetne! Niezniszczalne wręcz. i nie przemawia do mnie, ze droższe z lepszych materiałów. Już wystarczy, ze boski bolder ecoline który wygląda prawie szałowo (gdyby nie te mniejsze kółka inwalidzkie) kosztujący 1,5k sypie się po kilku spacerach :o A widzę na własne oczy kobiety jeżdżace polskimi tanimi wózkami, które wożą w takim już 2gie dziecko a wózek niezniszczony, materiał w super stanie. Także tą jakość sobie daruj.

Gość taka prawdaa
zosia sorry ale ten wózek jest masakryczny :o już z wózków tego typu wybrałabym Lucę albo jedo a nie taką wiochę. I skąd pogląd, ze tylko bogaci mają prawo mieć dzieci? Ktoś kto kupuje wózek za 5k mógłby Ciebie z kolei wyśmiać i Twój tani wózeczek i jeszcze by dodał, ze dziecko powinni Ci zabrać jak w takim tanim gównie wozisz- dokładnie tak się zachowujesz

Gość Buehehehe!
Hahahha! Zocha masz taki sam badziew o jaki posadzasz autorke! Ja piernicze jaka z ciebie lala. Gadac tylko potraisz. Ten twoj zajebisty wozek jest od tego samego producenta na ktorego tak najezdzasz. Zobacz: http://www.akjax.com.pl/ :D Hahahaha!!!!! Wszedzie te same chinczyki tylko nazwy rozne. No ale ty przeciez wiesz najlepiej! Jestes zajebista, nie ma co! D Przynajmniej autorka miala wiecej kasy i wybrala nie poblepiony naklejkami i napisami tak jak ty.

Gość Buehehehe!
klasy a nie kasy

Gość Buehehehe!
taka prawda: Brawo! :D

o kuzwa jak sie laska utopila! ;) ten sam producent, ta sama jakosc, z tego samego materilu, ta sama wedlug niej zawyzona waga, ale ej stop, NIE, bo jej jest zajebisty, a autorki to badziew, ktorego producent ni emoze nawet wcisnac do sklepow. :D ale sie usmialam

Gość zosiasamosia12345
posty zniknęły, czyżby zostały usunięte ponieważ to tylko jedna osoba a pod kilkoma róznymi pseudonimami? żal :-D

Gość zosiasamosia12345
zauważ przedmówczynio że produkcja wózków jest tak ogromna , iż zakupując wózek nie z allegro ponad 1,5 roku temu ciężko tak od razu znaleźć identyczny i to na allegro? A jak wbijesz link który podałam to widzisz że jest pierwszy z brzegu ten wózek :-D I kto tu wtopił?

no ale cos przynajmniej wniosla do tematu bo koniec koncow ma wozek tej samej marki i pisze, ze bardzo dobry i tkaniny dobre, bo gondola wyglada jak nie uzywana po kilku miesiacach, to dobry omen :)

Gość taka prawdaa
podczytuję od pewnego czasu- padłam :D hahahahahahahahaha

co ci dziecko zniklo? :) mnie tam nic nie zniklo? nie kumam co piszesz o w ostatnim poscie o jakim brzegu? faster i ten akjax to to samo. maja tego samego dostawce w chinach i w polsce sobie je skladaja. :D to typowe.

jej problem polega na tym ze majac ten sam wozek uwaza ze jej jest cacy a autorki jest be i w ogole jeden wielki przekret. :D i dlatego mam z niej niezla zlewe, szczegolnie jak widze te jej posty z 2 strony

Gość zosiasamosia12345
ktoś tu nie rozumie tekstu pisanego. Tak to jest z gimbusami. Wytłumaczyć jeszcze raz? Otóż jak cokolwiek kupuję to nie pędzę do domu żeby koniecznie odnaleźć to na allegro po czym dodać to do ulubionych, aktualizować i kisić ponad 1, 5 roku na kompie. Chyba że Ty tak robisz :-D Mój wózek jest bardzo podobnej sylwetki ale polski

Gość Stien
Padłam. :)

Gość Buehehehe!
Wows, nawet kupilas go w sklepie? Ooo? A pisalas ze nikt by czegos takiego nie chcial w sklepach, bo to taki badziew, ze sie w pale nie miesci? :D Taaa, polski? Hahahaha :D Chinol jak nic. W Polsce to one sa jak ktos tu dobrze juz napisal skladane, a nie produkowane. I to nie jest podobna sylwetka tylko ten sam model z tej samej fabryki. To samo jest z krzeselkami, lezaczkami, lozkami turystycznemi i dziesiatkaimi innych rzeczy z All.

Gość matko co za laska
:o

Gość Stien
Czyli co dziewczyny, uważacie że będzie dobrej jakości, skoro ten zosisamosi tak dobrze się sprawuje i materiał ma taki dobry?

Gość Żona Anglika
wygląda tak tandetnie, że nie wzięła bym go za darmo .Musi być cholernie ciężki :-O