Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stien

Kto z was ma albo miał taki wózek jak w załączonym linku?

Polecane posty

Gość Stien
Doczekam się?

Gość zosiasamosia12345
A może wysłać Ci jeszcze zdjęcia ogrodu i psa? :-D Chciałaś zdjęcia bo nie wierzyłaś, zrobiłam ale nie bo nie takie .. bo nie takie bo krzywe. Lepszą jakość zdjęć masz na stronie allegro

Gość nie doczekasz sie bo te
foty sa z netu i znalazla tylko takie. nie ma takich jak ty chcesz. :D

Gość onabezogona29
taaaa i data i godzina dodania z kosmosu :-D

Gość onabezogona29
oj nie ma godziny dodania i daty..... nie zabłysnęłam

Gość Stien
Tego właśnie oczekiwałam, ale chciałam jeszcze się upewnić. Teraz mam pewność, że kłamie. Innych nie było więc wkleiła takie jakie znalazła, nie ważne, że prosiłam o coś innego.

Gość zosiasamosia12345
Nie doczekasz się bo te....... wiesz pustaku o każdym zdjęciu wrzuconym możesz tak napisać.

Gość zosiasamosia12345
Haha weź kobieto już wstydu sobie oszczędz. ;)

Gość zosiasamosia12345
Tak się usmiałam z tych koronnych argumentów, że zrobiłam taką fotę jaką sobie zyczyłaś o Pani kłamstwa i prawdy :-D A co teraz mi zarzucisz? Może jak na filmach o porwaniach mam do środka wrzucić dzisiejszą gazetę? :-D http://www.voila.pl/141/qr696/?1

Gość Stien
Bronisz się? :) Mnie to nie rusza. Widać, że kłamiesz. Gdybyś pisała prawdę to: 1) Nie wkleiłabyś na początku linku do Fastera 2) Nie utrzymywałabyś, że twój wózek ma wagę 11,80 kg a z gondolą 18 kg, bo to nie są ani parametry Fastera, ani tym bardziej Zippa, który wazy około 9 kg 3) Nie wklejałabyś 2 przypadkowych zdjęć, jeśli ktoś cię prosi o 1 konkretne. Takie to trudne? To tak jakbyś kogoś prosiła o zdjęcie całej torby, a ty byś wkleiła fragment plus jeszcze na odczepnego inny kadr, o który nikt nie pytał i jeszcze miała pretensje, że jak to przecież jest ok :o Ok, bo tylko takie znalazłaś w necie? Spoko, nie ty jedna tak robisz. A teraz broń się i wyzywaj mnie ile masz ochotę. Ja już mam o tobie zdanie i go nie zmienię. Kupa sprzeczności. :o

Gość Stien
I kolejne ucięte zdjęcie.. Nie uwierzę ci dopóki nie zrobisz prostego pełnego ujęcia, bez żadnych cięć. Boisz się, że zobaczę logo autora albo strony z której zostały pobrane na którejś krawędzi zdjęcia i dlatego je tak obrabiasz?

Gość zosiasamosia12345
Gdzie Ty masz tu uciete zdjęcie? czego na nim nie widać? Weź się puknij. i naucz sie czytać ze zrozumieniem bo póki co idzie Ci marnie.. A co do wagi wózka... takie newsy z allegro wyczytałaś? Bo ja znam wagę realną a nie z netu :-D

Gość zosiasamosia12345
jakie logo autora... litości hahahaha to takie amatorskie zdjęcia na kostce uzywanych wózków maja autora.. Litości, popłakałam się

Gość zosiasamosia12345
aaaa i jeszcze jedno... daruj sobie bronienie swoich racji chowając sie pod innymi nickami.

Gość Stien
Logo autora zdjęcia lub sprzedawcy jest częste wśród sprzedających używki. Blogowicze też podpisują swoje zdjęcia. Jak chcesz to płacz, dla mnie i tak jesteś kłamczuszkiem. :) Nie widzisz, że ma koło i rączkę uciętą? Przyznaj się od razu ile masz dioptrii? :D Nie muszę bronić swoich racji, bo ja tu tylko pytam o opinię, a nie o poparcie i nie muszę pisać pod innymi nickami. To że ty masz taki zwyczaj nie znaczy, że inni też to robią.

Gość zosiasamosia12345
To ja teraz pójdę na spacer z moim wyimaginowanym dzieckiem w moim wyimaginowanym wózku. A Ty dalej tu siedz i zakładaj tematy dla staraczek bo wózek może ci się jednak nie przydać :P :-D

Gość opolkam87
Ale Ty Stien nieźle walnięta jesteś. Chyba musi Cię bardzo boleć, że ten Twój wózek spotkał się z taką krytyką. Ale nie powinnaś się dziwić bo naprawdę jest okropny. Poza tym jedna osoba tutaj napisała, że jest niewygodny dla dziecka. Tak bardzo czekasz na opinie o wózku, a jak tylko pojawiła się jedna, ale negatywna to nawet nie skomentowałaś tego. A jeśli nawet wózek zosisamosi byłby tej samej firmy (a jak widać nie jest),to jednak różnica w cenie jak najbardziej może przekładać się na jakość produktu.

Gość Stien
To idź, przecież nikt cię nie trzyma kłamczuszku. Dziwne, że siedzisz cały dzień na forum mając małe dziecko? Ja tam jeszcze dziecka nie mam i mogę sobie na takie siedzenie pozwolić, ale ty? Hmm. Zajmujesz się nim czasem, czy tylko Kafeterią? Jest takie przysłowie: "Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje." Pamiętasz je? Pasuje do ciebie.

Gość Stien
To nie jest mój wózek, ale prawdopodobnie będzie. Potrzebuję tylko prawdziwej opinii kogoś kto go ma a nie tylko spekuluje, także odpuść sobie. Trochę osób pisało też pozytywne opinie o takich wózkach. Zresztą kiedyś był na nie szał i jakoś nikt nie pisał, że są niewygodne. Poza tym ja nie pytam o model ani o różnych producentów tylko o tego konkretnego. Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo kłócić się już potrafisz. Co miałam skomentować? Wózek Baby Sportive? A czy ja o tego producenta pytam? Nie. Nie wiem jak cena w przypadku tak diametralnie różnych modeli może przekładać się na jakość? Nie wiesz co gadasz. Prosty wózek jest tańszy, bo składa się z mniejszej ilości części i ma prostszą budowę.

Gość mingaaa
to każdego sprawa, jaki wózek kupuje i na jaki go stać, ale skoro coś już dawno temu wyszlo z mody nie oznacza, ze powroci do lask. teraz sa nowsze ciekawsze wozki. ja rowniez nie wydawalam na wozek zbyt wiele, bo zdecydowalam sie na wozek Twing: http://allegro.pl/twing-super-promocja-super-zestaw-5gratisow-karex-i3105548632.html jak dla mnie jest bardzo tani, ale do dzisiaj zarówno z gondoli, jak i ze spacerowki jestem bardzo zadowolona. I nie chodzi o to, że jako tako wygląda i, że jest tani, ale jest wygodny dla mnie w prowadzeniu i przede wszystkim dla dziecka

Gość Stien
Hej, dziękuję za posta, ale już na samym początku zaznaczyłam, że nie szukam alternatyw i nie przeszkadza mi czołgowatość czołgów. Za różnicę w cenie między tym z pierwszego linku a tym ostatnim mogę mieć już łóżko z całym ekwipunkiem, wannę i kilka innych rzeczy. (Mam budowę na karku, nie zależy mi na tym, żeby wydać jak najwięcej na wózek.)

Gość mialam.taki.wozek
autorko, mialam taki wozek. Niestety niewiele dobrego moge o nim powiedziec. Materialy kiepskiej jakosci. Dziecko sie w nich pocilo. Doslowinie plywalo. Generalnie nie jest tak dobrze wywazony jak dawniejsze czolgi. Ciezko jest go podbijac, skrecac. Niewygodnie wyciaga sie dziecko z gondoli. Jest nisko. Ja mam 165cm i bylo mi niewygodnie. Gondola to hmm, taka wkladka, ktora przypomina raczej kokon. A budka od gondoli, jakby miala udusic dziecko, tak nisko na glowa bylo. I faktycznie na miesiac starczyla. Szybko zmienilam na parasolke rozkladana na plasko m&p tempo. I dopiero poczulam komfort. A uwierz mi ze malo kto nazywa parasolki komfortowymi. Wiec wyobraz sobie czym jest ten wozek ktory chcesz kupic

Gość opolkam87
I autorka zamilkła :) :)