Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimka3333

Czy to zbliżająca się miesiączka ?

Polecane posty

Gość anonimka3333

Witajcie. Od dwóch lat nieregularnie uprawiam seks z moim chłopakiem ( nieregularny ponieważ mieszkamy od siebie troche daleko ) Nigdy nie wpadłam, zawsze używałam metody kalendarzyka i wyliczałam dni płodne, nigdy nie miałam tez problemów z narządami płciowymi . Zabezpieczamy się ale nie zawsze, lecz zawsze jest to stosunek przerywany ( wiem, ze to zadna metoda ale nigdy nie mielismy po tym problemu ). Ostatnią miesiączkę miałam 15 marca, do dzis nie dostałam kolejnej. W trakcie dni płodnych 14 +/- 3 doszło do stosunku przerywanego ( nasienie widocznie na pewno nie dostało się do środka ) miesiączka była dosc nieregularna ostatnio. Nie bolą mnie piersi, ale jakos tak czuje ból gdy ucisne brzuch i jajniki. Ogólnie próbowałam przyspieszyc okres gorąca kąpielą i wgl ale nic z tego. Śluz jest przezroczysty a praktycznie go nie ma, jest sucho. Baaaardzo sie tym wszystkim stresuje , odpowiadałam nawet na testy ciążowe online i kazdy przewiduje ze nie jestem w ciązy. Dodam , ze od ostatniej miesiaczki wyjezdzalam 4 razy nad morze czyli zmieniałam troche klimat no i teraz mam lekki kaszel i katar. Ciągle mysle o tym wszystkim . Czy wy tez tak kiedyś miałyście ? Czy to objawy miesiączki czy co bo juz nie wiem co mam myslec.

Gość anonimka3333
a no i dodam , ze wcześniej mieliśmy stosunek 4 miesiace temu , wiec duzy przeskok.