Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rival de loop

uszkdzony banknot

Polecane posty

Gość rival de loop

wlasnie wyjelam z bankomatu uszkodzony banknot 200 zl brakuje rogu i jest doklejone to tasma klejaca....mam wydruk z bankomatu,ze wcyiagnelam taka kwote. Prosze mi powiedziec co dalej? czy bank do ktorego nalezy bankomat ma obowiazek mi wymienic uszkodzony bankot od reki?

Gość rival de loop
zombie spadaj

Gość Bartek ma zeza
NBP tylko wymienia takie banknoty.

Gość rival de loop
ale wymieniaja od reki? jak to mozliwe ze z bankomatu takie scierwo wychodzi posklajane tasma? nie moge nawet tym nigdzie zaplacic.... byl to bankomat bzwbk....czy jak wybiore sie do placowki banku w poniedzialek to mi nie wymienia?

Gość rival de loop
1 raz jestem w takiej sytuacji nawet nie slyszalam od znajomych zeby ktos tak mial...

Gość .axma;mx;a
ja raz miałam banknot 100 zł ucięty z rogu dość sporo, nawet nie było sklejony. udało mi się go gdzieś wydać... ale pamiętam że miałam obawy płacąc czy mi go przyjmą

Gość oliwia 00000000000000
zgroza i żal, że w bankomatach takie pieniądze wychodzą :-0 Mi wyszło kiedyś 50 złotych lekko przerwane w połowie. Zdawało mi się, że do bankomatów pakują nówki, a widać, że jednak nie.

Gość rival de loop
ten banknot ma tez oberwany rog i doklejona jest tasma klejaca! pojde tam w poniedzialek i sie nie rusze poki mi tego nie wymienia....na szczescie wydrukowalam paragon z bankomatu... jestem taka zla, to moje ostatnie 200zl do konca miesiaca...wiec tymbardziej sie martwie czy mi wymienia od reki:(