Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacjentkaxxx

izba przyjec, dziwne zachowanie lekarki

Polecane posty

Gość pacjentkaxxx

Izba przyjec duzego szpitala ginekologicznego w duzym miescie, Zadzwonilam do swojego gina, ktory w tym szpitalu pracuje,i zawsze mi pomagal,jak potrzebowalam pomocy lekarza. Kazal mi pojechac na izbe przyjec. Pojechalam (moj lekarz mial wolne), pielegniarka mnie zmierzyla mnie wzrokiem, zawolala lekarke, lekarka zeszla z oddzialu. Mówie w czym mam problem (bolesna miesiaczka,leki wzielam,nie pomogly,nie pierwszy raz), Pani kazała mi wziąć 2 tabletki IBUPROMU, każda po 500mg.!!! Po tym co wzielam rano...bylo by to lekką przesadą. Zastrzyku nie dostałam, bo na IZBIE PRZYJEC nie mają leków (????od kiedy?), nie pierwszy raz potrzebowałam zastrzyku p.bolowego, bo niestety od lat sie zmagam co miesiac z bolem. Dostalam recepte na czopki, recepta jest mojego gina (imie,nazwisko nadrukowane), Pani doktor nie znalazla rzekomo swoich recept, podpis jakiś widnieje, pieczątki lekarki nie ma. Zbadać, mnie nie zbadała, bo przecież mam okres. Służba zdrowia dobrze działa w naszym kraju...

Gość pacjentkaxxx
może ktos mial podobna sytuacje?

Gość pacjentkaxxx
wcześniej byłam na pogotowiu bo mialam zatwardzenie i kupa nie chciała mi wyjść a lekarka mnie zmierzyła wzrokiem i nawet nie dała zastrzyku tylko kazala mi suszone sliwki zjeść polska służba zdrowia to dno

Gość pacjentkaxxx
ok,ale nie bede zagryzać ibupromem nimesilu, i znowu sie zaczyna jazda...

Gość pacjentkaxxx
podszywowi dziekuje,raczej przy miesiaczkach nie masz zatwardzenia;/

Gość i Ty liczysz na dobra
opieke na Kase chorych tam nikt dupska nie ruszy jak nie ma "interesu" taki kraj dziwi mnie Twoje zdziwienie pacjenci z gorszymi "sprawami" przyjeżdżaja i tez sa odpowiednio "odmownie" potraktowani napisz list do ministra zdrowia hahaha

Gość czemu nie ma zatwardzenia przy
miesiączce??

Mnie to nie dziwi. Poza tym dała Ci receptę na czopki więc w czym problem? :D

Gość herrr
zgłoś sprawę do rzecznika spraw pacjenta, właśnie tak wyleciała "przemiła" pani ginekolog z mojego szpitala

Gość pacjentkaxxx
w tym,ze jezeli ibuprom pomagal mi,czopki gdyby mi pomagaly, i wszystkie inne leki bez recepty, to nie jechalabym na izbe;/proste?

Gość pacjentkaxxx
napisałam list do Tuska -przeczytajcie Szanowny panie Tusku chciałam opisać moja historię a mianowicie gdy mam miesiączkę to boli mnie brzuch a na pogotowiu lekarka nie interesuje sie moim tematem i mnie lekceważy nie przepisuje mi waznych lekow oświadczam że nie życzę sobię takiego traktowania pseudolekarki i żądam sluzby zdrowia dla obywateli prosze przekazać ministrowi od zdrowia Arlokowiczowi że jak tak dalej pójdzie to powinien byc wywalony z poważaniem co sadzicie ? :O

Gość pacjentkaxxx
herrr, chyba tak zrobie, zostalam rozpuszczona przez swojego gina, ktory mnie ratowal zawsze. Niestety nie znam nazwiska PANI DOKTOR, ale podejrzewam, ze je dostane w poniedzialek od swojego gina

dziewczyno weż rozkurczowe leki no spa buscopan myslałaś że cię na oddział położy ?

Gość ..Taki kraj
Nic już się z tym chamstwem nie zrobi to chamstwo już jest wszędzie coraz gorzej będzie ten kraj upada

Gość ixyyyyyyyyyyy
a twoj lekarz, wiedzac, ze masz tak od wielu lat to zamiast cie przebadac przepisuje co miesiac leki? :o

Gość tojestto
Samo życie kurwa. Tak działa służba zdrowia na rzecz normalnych obywateli. Najgorsze że człowiek wierzy że mu pomogą. Mendami i jakimiś pojebanymi zapijaczonymi debilami to się zajmują godzinami i takie wypadki blokują pomoc normalnym praworządnym obywatelom. Nie raz widziałem jak się ktoś na izbie zwijał z bólu blady i zlany potem a musiał siedzieć i cierpliwie czekać niczym klient w sklepowej kolejce-takiej służby żeśmy się doczekali że człowiek nie może mieć do niej żadnego zaufania ani pewności.Kurwa mać.

Gość pacjentkaxxx
dzaieki podszywie za list do TUSKA. Nie pomagaja mi czopki z dicklofenaciem,które od niej dostałam... Po kilku latach meczarni wiem co mi pomaga,a co nie. Tak jak nie pomaga mi doustna pyralgina,ani nospa,ani ketonal, ani diclac, nie na ten bol. Pani doktor doktor twierdzi,ze 1000mg.ibupromu jest ok... A nimesil wziety o 11, do 14 nie zadzialal JESZCZE...

Gość fdffgghhhjjkj
wspolczuje ci, ja mam raz na pol roku mniej wiecej taką bolesną miesączkę, ale u mnie dziala ibuprom, choc ostatnio musialam wziac dwie, zazwyczaj wystarczy jedna

Gość pacjentkaxxx
moj lekarz mnie bada, przepisuje mi leki, ktore mi pomagaja na ogół, ale nie tym razem, leki rozkurczowe mio nie pomagaja, bralam rano razem z nimesilem. No wlasnie, dzisiaj na izbie bylo pusto, chyba przerwalam Pani DOKTOR picie kawy,nie wiem,nie chce jej osadzac. Wiem,ze od tego sie nie umiera, ale po to sa leki, zebym nie zdychala z bolu,a pyralgina w zastrzyku dziala idealnie. Jest stosowana w momentach jak jest bardzo silny bol, nie do opanowania innymi lekami. Wszystkie badania mam dobre,co 3 mce mam pelny pakiet u gina.

Gość pacjentkaxxx
dzieki:) mi sie juz dawno az taki bolesny nie trafil,gratis zawroty glowy,i mdlosci-ale to normalne wg PANI DOKTOR...;/

Gość simple story.
Znam historie człowieka który po pracy podjechał na izbę własnym samochodem z uwagi na to iż poczuł się źle i tylko dlatego że nie przywiozło go pogotowie to mu kazali mimo bólu czekać. Nie doczekał się pomocy. Kiedy się nim zajęli było już za późno!To było serce. Musiał czekać bo go zweryfikowano jako przypadek nie będący ciężkim a w czasie kiedy czekał reszta cały personel biegał i kręcił się nad jakimś półprzytomnym z pijaństwa penerem którego przywiozła z meliny karetka. Wynik był taki iż tamten pijaczek się wykurował i chla se dalej nic nie robiąc a ciężko pracujący przedsiębiorca mający rodzinie już nie żyje. Obudźcie się kurwa z letargu ludzie! System powinien służyć przyzwoitym ludziom,którzy płacą na niego podatki a nie jakimś zapijaczonym lumpom. Obudźcie.To ostatni dzwonek.Przemyślcie sobie na kogo chcecie oddać swój głos.

Gość pacjentkaxxx
dokladnie, ale nie bede wzywac karetki, z powodu bóli menstruacyjnych, bo w tym momencie ktoś może jej potrzebować. Ah, przeciez ja mam swoja karte w tym szpitalu,wlasnie z ginekologii...mowilam o tym,wystarczylo wklepac w komputer...;/