Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Srututututututututu.....

Każa panna młoda ma zamydlone oczy.

Polecane posty

Temat dla tych co już mieli wesele. Za każdym razem gdy pojawia się temat co wybrać byłe panny młode piszą o swoich weselach jak było u nich cudownie. Na przykład w temacie winietek, kobiety piszą u mnie nie było i goście sami się pousadzali bez problemu. No i skąd to się bierze? Czy te byłe panny młode myślą że jak na ich weselu nikt nie podszedł i się nie poskarżył to znaczy ze wszyscy się świetnie bawili? Albo że jesteście w stanie wszystko wypatrzeć, kto jaką ma minę i jak się bawi? Trochę obiektywizmu...

Gość pppychaczka
i dlatego większość nie bierze kamerzysty bo się okaże na filmie jaka prawda

Gość mikuuusia
zgadzam sie!!! Goscie zawsze mowia ze sie swietnie bawili w sumie co maja powiedziec haha

Gość Narzeczona89
No dokładnie :) ja biorę ślub we wrzesniu i wesele też robimy ale nie eksyctuje się kazdym szczegołem i nie mam zamiaru zawracać sobie glowy kolorami serwete czy innymi pierdołami bo i tak i tak nas obgadają :D ;D i wszystkim nie dogodzę...taka prawda...

To nawet nie chodzi o dogadzanie wszystkim ale takie dogryzanie na forum. "Bo moi goście się sami pousadzali bez winietek i dlatego są na pewno bardziej kulturalni..." A jak się goście bawili na weselu i jak zadowoleni byli z jedzenia, muzyki tego nikt nie wie.

Gość SzczęśliwiNieMająCzasuTuPisać
NAJGŁOŚNIEJ KRZYCZĄ TU CI, KTÓRZY W REALU MAJĄ MAŁO DO POWIEDZENIA

Gość Anasztejżja
Czyli ty?

Gość niebędęwymyślaćnicków
Para młoda urządza wesele i to oni ustalają co i jak ma być. Jeśli PM chce mieć winietki to może je mieć. Menu też PM ustala takie jakie uważa za odpowiednie. Podobnie jeśli chodzi o zespół i inne rzeczy. Wiadomo że PM rezerwując to wszystko liczą się z gośćmi i starają się zrobić tak żeby dogodzić wszystkim ale to i tak niemożliwe. Zawsze znajdą się takie osoby które są niezadowolone i na to nic się nie poradzi. Jako PM robimy tak żebyśmy byli zadowoleni z tego dnia bo to nasz dzień a gościom i tak się nie dogodzi

Gość SzczęśliwNieMająCzasuTuPisać
Ja też, a co? Przynajmniej mam odwagę się do tego przyznać.

Gość a np. to
Mnie najbardziej śmieszą teksty: Goście chwalili i mówili, że było to najlepsze wesele na jakim byli taa jasne.....

Gość żę tak powiem
z sukniami ślubnymi jest to samo, potem sprzedają suknię z dopiskiem goście byli zachwyceni suknią. Wiadomo że nikt nie powie PM że brzydko wyglądała

Gość nigdy nie będzie idealnie
Ja jestem rok po ślubie i szczerze przyznam że z perspektywy czasu co nieco bym zmieniła. Wiem że idealnie nie było ale na weselu cieszyłam się po prostu własnym szczęściem zamiast przejmować się czy cioci smakuje rosół, co wujek myśli o mojej sukni, czy kolor serwetek pasuje do kwiatów itd.