Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamparpampama

jaki film polecacie?

Polecane posty

Gość pamparpampama

sama spędzam dzisiejszy wieczór. Bardzo chętnie, bo czas najwtyzszy odpocząć . mam ochotę na jakiś fajny film. Cos możecie polecić? Generalnie jakies mega pościgi, "zabili go i uciekl" nie podobają mi się. Na ogół oglądam dramaty,historyczne. Ale chce3 obejrzeć cos z ciekawa fabula, a niekoniecznie dolujacego i wymagaqjace mega myslenia. Filmy które mi się podobały to m.in jestem bogiem, iluzjonista, konsul, 120 godziny (jakos tak), kropla SLONCA, dziwne dni, chciwość. zastanawiam się na "poradnikiem pozytywnego myslenia". co polecacie? ps. lubietez biograficzne, na faktach, ludzie z korporacji, firm etc. będę wdzieczna za propozycje

Gość grrrrrrrrrryyy
Rozgrywka bardzo fajny film, Edward Norton gra, naprawdę ciekawy film :)

Gość MiałaMi
Ja bym ci poleciła Spring Breakers, ciekawe kino z niesamowitą muzyką i świetnymi aktorami. Taki dający do myślenia, napewno nie głupia komedyjka. Sama sie zdziwiłam, że taki dobry, bo trailer jest bardzo mylący,

Gość oglądnij,.........
Closer(bliżej) dosc ciekawy lubię kino skandynawskie,mają tego troche na zalukaj poradnik pozytywnego myslenia-przereklamowany,taka komedia romantyczna inaczej, Lincoln mi się podobał,moze dla kogoś bedzie nudny,ale ma klimat Django tez bardzo bardzo,,,,:)