Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla 40-latków +/-

Wrocław nocą propozycja ;)

Polecane posty

Gość dla 40-latków +/-

Bawimy się? Ktoś samotny? Umawiamy się w kilka osób i idziemy potańczyć, wypić drinka? Może zawiążą się nowe ciekawe znajomości? Ktoś chętny? Barmanka 69 ;)

Gość młody i przystojny wrocławiani
Za stara jesteś :classic_cool:

Gość nie dużo
My lubimy się zabawić

Gość ja niestety lub stety
29,ale można pomyśleć nad jakąś akcją zorganizowaną we Wrocławiu;)

Gość delicious papaja
poszlabym chetnie, ale nie jestem z wroclawia choc mam niedaleko;)

Gość xantrypa
nooo ja bym poszla nawet dzisiaj aleeee - cholernie daleko jestem...

Gość dla 40-latków +/-
Młody to spadaj, idź do przedszkola. Ja pytam czy ktoś chce i w moim wieku, nie zrozumiałeś, poza szkołę się chodziło.

Gość dla 40-latków +/-
Zawsze można dojechać. Mnóstwo ludzi samotnie spędza dni. Możemy wybrać jakiś lokal i się umówić. Jakiś znak rozpoznawczy zarzucić, poznać się. Chcecie?

Gość ja niestety lub stety
brzmi nieźle,ale malo tu nas, póki co...

Gość dla 40-latków +/-
ja niestety lub stety - w sumie wiek nie gra roli, byle się dobrze bawić. Widać we Wrocławiu panie nie narzekają na samotność i nie ma odzewu jak widać. No ale jak by się coś zmieniło, to pisać. Lokale czekają. Muzykę też można zorganizować :)

Gość może dojedziesz
xantrypa - a Ty skąd?

Gość nie dużo
Wrocław rynek wieczór,dużo ludzi ,zatłoczone knajpki i dyskoteki .Znasz jakąś fajną z dobrą muzyką z lat 80-tych?

Gość może dojedziesz
oj, np. PRL, ale jest też np. Akropolis i inne w poblizu

Gość dla 40-latków +/-
oj, np. PRL, ale jest też np. Akropolis i inne w poblizu, nosz cholera, nie chce się wysłac

Gość nie dużo
Moje dziecko robiło wieczór panieński na Antoniego,my rodzice w PRL ,muza dobra ale ludzi za dużo i młodzież.

Gość dla 40-latków +/-
Można się rozejrzeć i za tydzień umówić z soboty na niedzielę, ale konkretnie. Jak się chętni zgłoszą ,to robimy impreza'cafe ?

Gość nie dużo
Ok a jaki to ma być wiek?Napisałaś dla 40-latków ,a w nicu masz 69lat.Granica duża ,podaj przybliżony wiek?

Gość xantrypa
do moze dojedziesz - to mile - ...nooo ja z wrocka - tylko ze pracuje w kolonii ...

Gość xantrypa
a ciekawi mnie jak przyjdziecie to z MEZAMI czy bez ? - i pewnie fajnie by bylo nie tylko same baby - pewnie...

Gość xantrypa
a jeszcze pomyslalam - bo pewnie w tym wieku kazda ma jakis swoj dorobek zycia - to pewnie mozna by dlugo dyskutowac co i jak ... noo - wiecie jedna jest ksiegowa a druga ma kiosk - sklepik, no roznie - a inna szuka pracy no wiecie jak w zyciu - roznie bywa - i mozna by podyskutowac na wiele tematow - np. samotne panie ...

Gość dla 40-latków +/-
>nie dużo Ok a jaki to ma być wiek?Napisałaś dla 40-latków ,a w nicu masz 69lat.Granica duża ,podaj przybliżony wiek?< To już wyjasniam to 69 - rocznik w przybliżeniu ;) Słuchajcie no rocznik w sumie nieważny, napisałam +/- i jak będzie chętna/y co będzie miała 35 latek to przecież nie wygonię. No tak podałam, żeby się mniej więcej dobrać wiekiem i żeby było o czym pogadać, poznać się. Możemy poznawać się tutaj przez tydzień, a resztę na miejscu. Czasami jest się samotnym i zaganianym i wyjść gdzieś się nie da, bo samemu nie wypada, bo zaraz zaczepki różne padają. a w grupie raźniej. Ja tu będę zaglądać. Jak topik padnie, to nici z zabawy, a jak się chętni znajdą, to za tydzień byśmy gdzieś poszli. Cieplej już jest, przyjemniej, było by milo mam nadzieję. Piszcie więc zapraszam :) O sobie napisze na początek tyle, że przyszła bym sama, mieszkam i pracuję we Wrocławiu. Po pracy zostaje trochę czasu wolnego :) to tak na razie bardziej ogólnie :)

Gość dla 40-latków +/-
xantrypa - to może któregoś wekeendu przyjedziesz i uda sie spotkać, nigdy nie wiadomo :)

Gość dla 40-latków +/-
delicious papaja - jak niedaleko to nad czym się zastanawiać? :)

Gość gość
czy ktos z was zna moze taką korporację taksówek jak www.ztp.pl ? powiedzcie prosze czy jest tania i czy warto ją zamawiac po dlugiej imprezce:)?