Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropnie podłamana

Zastanawiam się czy do czasu porodu nie zamieszkać...

Polecane posty

Gość okropnie podłamana

u koleżanki. Mój facet wyjechał, wróciłam do rodziców, ale nie zniosę tego. Ciągłe narażanie na stres, kompletnie zero wsparcia. To jest najgorszy okres w moim życiu.

Powinnaś okres ciaży przeżywać w spokoju. Facet nie wróci ? Jeśli koleżanka wyraża chęć pomocy powinnać z niej skorzystać, lub też przemyśleć źródło swojego streu...

Gość hehe bo padne
a Ty akurat Jagoda dupodajko sie nie wypowiadaj.

Gość okropnie podłamana
Ojciec dziecka wróci, ale ja i tak zastanawiam się nad tym czy nie wychować maluszka sama. Obawiam się, że On nie jest gotowy do roli ojca. Mam pomocną dłoń od strony przyjaciółki, to i tak kwestia chwilowego rozwiązania sprawy, bo później zamierzam wynająć mieszkanie.

Gość podaszafa
kolezanka moze cie wspomoc dobrym slowem, podwiezc gdzies, pomoc ale na litosc boska! nie zwalaj sie dziewczynie na glowe! Ona ma swoje zycie i swpje problemy. Cos potwornego taka kolezaneczka jak ty :O

Gość jagoda musisz zawsze rżnąć
takiego wsiuna? :o wyluzuj, wysyp siano z butów i wyjmij grabie z dupy.

Gość do okropnie podłamana
Czyli dobrze wnioskowałam na temacie o babciach. A niby z czego wynajmiesz mieszkanie po porodzie? Skoro będziesz miała z czego potem jak pojawią się wydatki na dziecko to wynajmij już teraz. I już widzę jak to twoja decyzja aby być samotną matką. Po prostu wiesz że facet się ulotnił.