Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczek88

Ciągle mam wrażenie, że jestem w ciąży...

Polecane posty

Gość robaczek88

Kochałam się z moim chłopakiem kilka dni po okresie. Zabezpieczaliśmy się (prezerwatywa), a do tego on nie skończył we mnie. Minęło tydzień od tego dnia, w którym się kochaliśmy, a mi ciągle wydaje się że jestem w ciąży. Mam dziwne uczucie w gardle, ale to chyba od tego, że jestem trochę przeziębiona. Do tego od kilku dni samoczynnie robią mi się siniaki na ciele. Co o tym myślicie?

Gość hehe bo padne
albo tu gimnazjaliści wchodza albo buraki jakieś.

Gość agiew
jak się boisz mimo zabezpieczenia to wyznaczaj sobie dni niepłodne np testerem na ślinę i współżyjcie tylko wtedy. W dni niepłodne nie ma możliwości poczęcia

Gość aaaaaaaabbbbbbbbccc
w tym wypadku, no sorry, jak nie skończył i mieliście prezerwatywę, to niby co miało Cię zapłodnić?

Gość kredytowa
dziecko skończ najpierw szkole

Hej! Ehhh no mi teraz też się tak wydaje. Miałam mieć okres 10 kwietnia i do tej pory nie mam okresu :( Trochę się denerwuję. Od stycznia mieszkam razem z chłopakiem, oboje pracujemy - on jest sportowcem i przez to zarabia pieniądze. Boje się, że mogę być w ciąży :( Tydzień przed okresem bolą mnie piersi, są nabrzmiałe itp. Teraz nie mam żaaadnych dolegliwości :( Brakuje mi apetytu... mam okropną ochotę na rzeczy, których wcześniej nie lubiłam, np. kiwi. Kiedyś nienawidziłam tego owocu i krzywiłam się na samą myśl o nim a teraz mogę zjeść cały koszyk! :/