Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet niesmialy i delikatny

Dziewczyny, kobiety jak to jest?

Polecane posty

ujotka Wcale sie nie boimy takich goracych kobiet:P A Ty to chyba bez bielizny chodzisz, bo po takim codziennym pisaniu, to musi Ci niezle po udach cieknac:P Nie wyrobilabys na ciagla zmiane na nowe majtki:D. Jak Ty dajesz sobie z tym rade? Przeciez Ty ciagle podniecona jestes.

Gość !!!!!!! Szok nei nei
Ty sie lepiej dzieckiem idiotko zajmij a nie nie pierdolisz na forum dzien w dzien te swoje teorie o dretwieniu jezyka :D:D buahahaha debilka

Gość jak ty jestes niesmialy
i delikatny to ja jestem xiadz, na szczescie nie mam faceta i ci nie odpowiem, delikatny zboczuniu

Przede wszystkim nie codziennie "pracujemy" w biurze;-) Majtki na zmianę w torebce noszę :D

A ty, pomarańczko, zamiast się zajmować moim życiem zajmij się swoim, bo jak widać strasznie nudne to twoje zycie jest, skoro pierdolenie głupot na temat mojego jest dla ciebie rozrywką :D

Pomarańczko,nie będę Ci opisywać jak wyglądam :classic_cool: Dlaczego zboczona ? Nie robię NIC zboczonego :D

ujotka nei_nei Widze ze sa osoby, ktore sie Wami i Waszym zyciem bardzo interesuja:D Skad tacy sie biora?:O Moze stad, ze nimi sie nikt nie interesuje i przez to robia sie zawistni i agresywni.

Gość nei nei jak ci nie
Wstyd taka stara a taka glupia :D podnieca cie mysl ze konibojcy wala pod twoje cyce? :D buahahahaha

A wygladam na podniecona? :O I P.S. Nie złamię ci chyba serca za bardzo, pomarańczko, jeżeli resztę twoich wypocin zignoruje, prawda? Nie będę zaśmiecać wszystkich topików utarczkami z tobą . Bye ;)

Gość lypsilon
upup

Gość gość
bo ja uwielbiam jak mnie rzna w usta przez caly dzien mozna wpychac mi kutasy do ust a ja nic moge ssac i ssac przez caly dzien niewyciagajac go z ust