Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROCKTRAIL

Czy to może się udać?

Polecane posty

Gość ROCKTRAIL

Założyłem fikcyjne konto na badoo i umówiłem się z dwoma dziewczynami. Nie chciałem sie z nimi umawiać, ale tak wyszlo. I teraz jestem umowiony, ale zastanawiam się jak one zareagują jak przyjdzie inny koleś. Nie to że jestem brzydki czy coś ale sam fakt. Co o tym myślicie? Może się udać?

Gość ROCKTRAIL
Potrzebuje szybko opinii. Czy to głupie co zrobiłem? Może odwołać to jeszcze?

Gość wwwwwwee
Tak głupio zrobiłe.Masz nauczke. Tak, idz na spotkania, chociaz pewnie nic z tego nie bedzie, bo Cie wezmą za oszusta. Nastepnym razem daj swoje zdjecie, albo nie dawaj zadnego.

Gość ROCKTRAIL
Tak, zamierzam pójść na te spotkanie, bo dotrzymuje słowa, ale co do zdjęć to nie pytały czy to moje. Powiem że kiepsko wychodzę na zdj. więc dałem inne

Gość ROCKTRAIL
Jeszcze ktoś się wypowie ? Jakbyście zareagowały? Czy to mocno chamskie?

Gość yyyKafeKrytykant
powiedz teraz prawde, zeby mialy szanse zdecydowac czy chca sie nadal spotkac czy nie po co marnowac ich czas skoro i tak sie rozczaruja i spotkanie szybko sie zakonczy? a tak to moze jeszcze dadza ci szanse

Gość co za bzdura....
To bezsensowne. Jakbym się umówiła z kolesiem a przyszedł ktoś inny niż na zdjęciu to od razu na wstępie byłby spalony. Zakwalifikowany jako kłamca i oszust na wstępie. Jak sobie wyobrażasz ich reakcję - bo dla mnie jest to jasne.

Gość to tylko
tak, do głupie ale na spotkanie idź, może któraś z nich ma dystans i potraktuje Twoje wytłumaczenie ze zrozumieniem i rozbawieniem, może być nawet zabawnie

Gość Mona.M0
jesli zrobisz dobre pierwsze wrazenie, moze sie udac, ale i tak juz masz u nich minusa ;/

Gość ROCKTRAIL
Dobre wrażenie? Czyli co? Bo rozumiem że albo się jej spodobam albo nie.

Gość ROCKTRAIL
Spotkałem się wczoraj z dwiema. Pierwszej od razu powiedziałem, że miałem inne fotki, coś tam popsioczyła, ale przeszliśmy się kawałek na spacer. Mówiła że musi wracać bo i tak miała przełożyć spotkanie bo coś tam. Drugiej nie powiedziałem nic. Byliśmy na kawie. Rozmowa nawet się kleiła. Ta druga trochę bardziej podchodzila do tego z dystansem, ale to pewnie dlatego że jej nic nie powiedziałem.