Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma miaa.

Jak trzeba napisać podanie?Na podwójnym papierze kancelaryjnym czy jednej kartce

Polecane posty

Gość mamma miaa.
hahaha, inteligencje zacznijmy od tego, że to wy macie problemy i to poważny ze sobą oraz szczególnie z czytaniem ze zrozumieniem, więc zamiast się wymądrzać radzę sobie kupić gogle i wrócić się do podstawówki "tłuczki kartoflane" :o W tytule tematu po znaku zapytania jest dalsza część pytania, więc jak widać tłumoki nie pytałam o to jaki jest ogólny wzór, bo każdy głupi go zna, tylko czy jeśli podanie przekracza jedną stronę, to czy pisze się jednostronnie czy dwustronnie:o O tym większość z dogryzających żmij nie napisała, tylko pajacuje i udaje wielce mądre:o Cała kafeteria! :)

Gość mamma miaa.
ruckzuckk , a kto ci w ogóle kazał w google pisać i wyszukiwać mi wzorów? Czy ja prosiłam o wzór "tłuczku" ? Nie, bo w google też potrafię szukać, a w temacie chodziło zupełnie o co innego i na zadane pytanie raptem 2 normalne osoby odpowiedziały, a reszta tylko udaje, że jest mądra i słynne szkoły pokończyła:D

Gość quertyyyyyy29
myslisz ze to pomoze.

Gość mamma miaa.
myślę, że nie zaszkodzi, a pomóc może. dużo osób odpuszcza, mało kto pisze odwołania - dyrektorka mi tak mówiła, sama podpowiedziała i że we wrześniu kilkoro dzieci się zawsze wykruszy z wielu powodów, wtedy właśnie biorą pod uwagę odwołania i listy rezerwowe, więc co mi szkodzi:)

Mamma mia, daj sobie spokój z tymi obrażającymi, bo i tak nic nie wskórasz. Poza tym pomyśl, że to jest pewnie dla nich jedyna szansa na zaistnienie gdziekolwiek, bo pewnie w realu wszyscy mają je w poważaniu:P Bo kto normalny wchodzi na forum i z miejsca obraża obce osoby. Na żywo pewnie nawet jak ktoś by im się wepchnął w kolejkę w sklepie to słowem by się nie odezwały:) Widzę u siebie w pracy takie osoby. Z reguły najbardziej nieszczęśliwe i zakompleksione, którym nic w życiu nie wyszło, a pierwsze do obgadywania kogoś za plecami. Jak ostatnio koleżanka (która zresztą ma mega przystojnego męża) urodziła dziecko to słyszałam jak takie trzy grube babole z odrostami na pół głowy gadały, że "głupia się cieszy, a mąż na pewno zdradza, jak mu żona w domu nie daje". Serio. I że i tak odejdzie, bo one "znają takich facetów". Zaraz sobie przypomniałam te frustratki z kafe i pomyślałam, że to może te same osoby:P

Gość quertyyyyyy29
a

Odwołanie to podstawa, powiem Ci że jeżeli po tym odwołaniu się nie dostanie to masz możliwość odwołania do burmistrza i wtedy on musi znależć meijesce w jakimś przedszkolu, bo miejsce sie należy Twojemu dziecku. Wiele osób nie wie i nie bawi się w drążenie ale w ustawie o oświacie jest napisane że każde dziecko ma prawo do opieki przedszkolnej, a cała ta punktacja z kryteriarmi to jest pierwszy odsiew i liczą że tylko nie liczni zdecydują się o batalię prawną żeby ich dziecko się jednak do przedszkola dostało. Jak moje dziecko się nie dostało 2-gi rok z rzędu to akurat była nagonka w mediach na brak miejsc w przedzkolach i wypowiadał się prawnik, że jeżeli rodzic nie odpuści to gmina musi znaleźć miejsce w jakiejś placówce i dodatkowo można się starać o zwrot kosztów np. za prywatne przedszkole ( za okres w którym burmistrz rozpatruje odwołanie i "szuka" miejsca " ).