Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria23

Udany związek z pilotem -ISTNIEJE TAKI ??

Polecane posty

Gość Wiktoria23

Mam 23 lata.Mieszkam i studiuje w UK .Poznałam mężczyznę, który jest pilotem... Mam obawy przed zaangażowaniem sie w ten związek.... Znam dziewczynę, która odeszła od narzeczonego z powodu jego niewierności. Czy wszyscy tacy niewierni jak opowiadają czy to kit ? Jest na forum szczęśliwa dziewczyna/żona pilota ?

Gość Żan Pol
Ale takim telewizyjnym? oO

Gość słyszałam ze ruchają
stewardesy podczas lotu i nie tylko :D

Gość hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
to niezli ruchacze ;) Nie chciałabym miec męża , który sobie lata po całym świecie. Jak go upilnujesz autorko ? Jeszcze jak jest przystojny to klapa :D Sznurek panienek za nim wszędzie podąża :D

Gość Bush shabby
Głupie jesteście. Jak to "upilnowac" faceta ? A co to pies albo królik ? Jeśli was kocha i jesteście pewne siebie i dowartosciowane to nie trzeba pilnować i sprawdzać swojego partnera.

Istnieje taki! Wszystko zależy od człowieka. Pilot to też ludzkie stworzenie, nie każdy slini sie na widok po prostu ładnej stewy i czeka kiedy ja przelecieć na stopoverze. Jestem z pilotem od roku i wskoczę za nim w ogień jeśli będzie trzeba i wiem, że on za mną również. Fakt, życie z pilotem nie jest łatwe, bo rzadko się zdarza, by wysiedział w jednym miejscu dłużej niż kilka lat i trzeba się przygotować, że jego kariera może górować nad Twoją, więc jeśli żyć z pilotem, to trzeba go będzie zawsze ścigać:) Ale czego się nie robi z miłości:)))

Istnieje taki! Wszystko zależy od człowieka. Pilot to też ludzkie stworzenie, nie każdy slini sie na widok po prostu ładnej stewy i czeka kiedy ja przelecieć na stopoverze. Jestem z pilotem od roku i wskoczę za nim w ogień jeśli będzie trzeba i wiem, że on za mną również. Fakt, życie z pilotem nie jest łatwe, bo rzadko się zdarza, by wysiedział w jednym miejscu dłużej niż kilka lat i trzeba się przygotować, że jego kariera może górować nad Twoją, więc jeśli żyć z pilotem, to trzeba go będzie zawsze ścigać:) Ale czego się nie robi z miłości:)))

Gość grzybica pochwy :(
hmmm...czy on m na imie Slawek?:P to pilot samolotow"Rejsowych" czy wojskowych....? ja bylam pol roku z pilotem wojskowym...stcjonujacym w UK... to byl dziwkarz,cham i prymityw...zaluję ze zmarnowalam tyle czasu...oklamywal mnie i zdradzał. ale mysle ze tu nei chodzi o ten konkretny zawod,ale o charakter faceta...i to jakie macie relacje...a nie to ze plot to zły kąsek. Roniwe dobrze moze byc i "zly" sprzedawca warzyw.

Ciężko mówić, że jak jeden jest taki czy siaki, to każdy inny jest taki sam. Bo nie jest. Ale generalnie, do końca sama nie wiem co było przyczyną rozejścia się dróg z pilotem z którym ja się kiedyś spotykałam.. możliwe że coraz słabszy kontakt, długie rozłąki, różnice czasu i nasze humory.. Wszystko zależy.