Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenttttka89

Lubię przebywać sama i źle mi z tym

Polecane posty

Gość studenttttka89

lubię sobie czytać w samotności, oglądać seriale ,filmy, co jakiś czas wyjść wiadomo też lubię , ale np. kiedy jest weekend albo wakacje i tak sobie siedzę to że się z tym czuję nie wiem dlaczego, jakby coś ze mną było nie tak ?

Gość studenttttka89
to tak jakbym się panicznie bała samotności mimo że mi odpowiada.. może tego że nie będę miała do kogo wyjść, spędzić sylwestra, urlop jak już mi się zechce wyjść od ludzi

Gość Jest to dziwne
Moze jednak wyjdz do ludzi?

Gość fdagds
mam tak samo.. bardzo chciałabym mieć kogoś, ale lubie spedzać czas sama może to ppo rpsotu z przyzwyczajenia?

Gość Żan Pol
Może jest tak, że gloryfikujesz samotność, bo jest coś, co przeszkadza Tobie funkcjonować w stadzie, a po pewnym czasie zdajesz sobie sprawę, że jednak chciałabyś czasami spędzać czas z ludźmi, mieć kogoś bliskiego?

Gość lyreco
idź do psychologa 🖐️

Gość fmpw
hah ta jasne do psychologa- czy wam już odbiło do reszty?? Jezeli nie masz fobii, wychodzisz do pracy, szkoły i funkcjonujesz ale nie jstes dusza towarzystwa i lubisz samotnie spędzac czas to znaczy że jesteś domator, taki typ i już - z czym do psychologa?? Ludzie sa różni i tak ma być. Znajdziesz faceta czy to w szkole czy w pracy czy jakoś podobnego do Ciebie i git - ludzie są przeciez rózni i to jest normalne, jak nie masz zaburzn i lęków to wszystko z tobą ok i wiedz że jest masa tego typu ludzi

Gość samuel l jackson 2
introwertyczka? ;)

Gość ja mam podobnie
też jestem domatorką i introwertyczką, niestety faceta podobnego do mnie nie udało mi się poznać, dla większości ludzi takie osoby jak my to dziwaki

zagłosuj na Ale www.topmodel.tvn.pl/konkurs-venus/uczestniczki/ala-soroczynska,1290.html?sort=najpopularniejsze