Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek ciepłego kakao

Ile łącznie wydałyście na całą wyprawkę?

Polecane posty

tak mniej więcej chociaż? :)

Gość śpieszę z odpowiedzią :)
Wyprawka dla mojej małej kosztowała ok. 1500 zł- rzeczy nowe to wózek, przewijak, butelki i smoczki, materac do łóżeczka, torba do wózka (niestety nie było w zestawie z resorakiem), laktator, kosmetyki Nivea Baby. Ubranka i łóżeczko mam używane. Wogóle z nowych ciuszków tylko kompet do chrztu, bo akurat trafiłam cudowny :) ale pozostałe używane bo przecież dziecko miesiąc ponosi i już za małe.. Polecam grupy na facebooku - kupisz naprawdę WSZYSTKO! Ubrania dla Mamy i dziecka, pościele, łóżeczka, ubranka, zabawki, kosmetyki, różne akcesoria i wiele innych.

Gość mama niedoskonala xxx
wydalam ok.3 tys.zlotych(w tym wozek za 2000tys., lozeczko uzywane z nowym materacem, troche nowych i troche uzywanych ciuszkow, wanienka i przybory do pielegnacji, pieluszki,), troche rzeczy glownie zabawki i kocyk dostalimy w prezencie

Gość mama niedoskonala xxx
a nawet i 3,500 tys.

Ale jak to jest możliwe? Sam wózek to koszt około 1500zł :-o Właśnie dlatego jestem ciekawa ile was to wyniosło. Cudownie z tymi grupami, podasz jakieś konkretne? :)

Gość ciezrowka31
wozek 1500 zloty lozeczko razem z materacykiem 500 zloty czesc ubranek kupionych czesc z odzysku nie pmietam ile poszlo na ubranka ale nie wiecej jak 200 zloty...

Gość ciezrowka31
wanienka i kosmetyki ok 100 zlotych plus reczniki 2 sztuki

Gość eveileve
4500 zł, w tym wózek z fotelikiem 2000. Wszystko nowe, ale sa w tym też ciuszki już na dalszy etap, nawet takie na 68-74 cm, więc cięzko mi okreslić ile wydaliśmy na sam początek - dla noworodka. Kilka rzeczy dostaliśmy, ale takie drobnostki jak kocyk czy rożek.

Gość millinn
Myślę,ze ok 2,5 tys,nie liczyłam dokładnie.

dla pierwszej corci: wozek 550 lozeczko 600 ubranka 200 kocyk rozek 100 pieluchy art higieniczne 100 razem: 1550 dla drugiej wozek 200 ubranka 40 kocyk rozek 80 pieluchy art hig 100 razem: 420

podaj mi namiary na facebooka to Cię zaproszę :) a jak wolisz inaczej to wpisz sobie bobo okazje, dzieciowe i moja ulubiona - ubranka, ciuszki, akcesoria, zabawki dla dzieci - sprzedam, kupię, zamienię :) :) :) jak dołączysz możesz napisać że z kafe jesteś to Cię znajdę. Tam wózek kupisz za 3 stówki i jeszcze gratisy dostaniesz :)

poważnie? To super :)

Aha, nie płaciłam za wózek bo to prezent od dziadków dla pierwszej wnusi :) więc z wózkiem byłoby 3 tys jak nic.. A ubranka mam do 80-86 :D

Gość sylwia_fikfik
Na same wkłady, bieliznę dla mnie, kosmetyki poszło ok 600 zł! A już nie mówię o całej reszcie!