Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamunia26

Mamusie 4 miesiecznych maluszkow

Polecane posty

Gość Mamunia26

Hej moja corenka za 4 dni konczy 4 miesiace czy moge jej popoli podawac marcheweczke z ziemniaczkiem czy lapiej sie wstrzymac??

Witam.Mój mały jak miał 4 msc to nam pediatra kazała już małemu wprowadzać obiadki typu marchewka z ziemniaczkiem i na deserek jabłuszko. obecnie mały ma 5 msc i 10 dni i już dostaje obiadki o stałych porach i juz obiadki mięsne je

Gość Mamunia26
acha rozumiem ja podtykalam juz jej ta zupke z marchewki i ziemniaczka i jak to jest z porami tzn w jakich godzinach nalezy dawac??

Ja obiadek daję o godzinie 13 tej a deserek tak o 14.30 a o 16 mleko dobrze by było by to były stałe pory

Gość Mamunia26
posluchaj a mam kaszke na ryzu malinowa moge ja dosypywac do mleka bo karmie ja modyfikowanym bo pokarm po porodzie zaraz stracilam raz na 120ml mleka wsypalam jej 3 lyzki plaskie to sie tak najadla ze cala noc przespala i nie plakala na brzuszek itp

Jasne że możesz podawać ale nie cały czas do każdego mleka.Mój mały jest jeszcze na nutramigenia i kaszki z tym mlekiem nie chce pić bo jest okropne w smaku ale jak zmienię mleko zaraz mu podam kaszkę

Gość u mnie w miescie
Mi polozna polecila podac pierwszy obiadek, gdy dziecko mialo 5,5 miesiaca. Moim zdaniem nie ma sensu sie spieszyc. Dla 4-mies. dzieci sa kaszki, mozna podac na sniadanie zamiast mleka oraz deserki.

Gość Mamunia26
OK :) a wiesz co dodalam tam kolejny temat o slabym napieciu miesniowym slyszalas cos o ty ?? bo moja corcia ma