Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna1991

Nutramigen 1 a kaszka smakowa

Polecane posty

Witam doświadczone mamusie mam pytanie a raczej mały problem.Mój synek ma 5 msc i 10 dni i co daję mu kaszkę na mleku nutramigen to za choinkę nie chce pić.Już myślałam,że mu smaki nie podchodzą ale kupiłam każdy smak i nic a nutramigen z kaszką jest okropny co radzicie.Kupić kaszkę na wodę?Naje się tym?Mój mały obecnie pije 170 ml mleka co 3 h pomóżcie.Chciałam mu kaszkę dawać chociaż raz dziennie na śniadanie

Gość mama skazowca
no ale jak kupisz kaszkę na wodę to ona będzie na zwykłym mleku modyfikowanym a skoro syn pije nutramigen znaczy że ma skazę.. mój syn też pił nutramigen bo miał skazę i ja mu kaszkę zamiast na mleku na wodzie na początku robiłam.. była mnie pożywna ale potem stopniowo dosypowałam mleka.. a w końcu mu skaza minęła i już je wszystko normalnie..

Zapomniałąm dodać że mały nie ma skazy tylko nutramigen nam pediatra zalecił to mleczko na kolkę jelitową i pozwolił nam też zmienić mleko na bebiko ale po malutku.

a z mlekiem bebiko na razię się wstrzymuję bo boję się rewolucji brzuszkowych ale w końcu muszę mu spróbować podawać

Gość m.p
Mozesz kupic sinlac ob jest na wode a bez,mleka i bardzo pozywny, jest to maczka z chleba swietojanskiego albo kupic kaszke Humana Sl typowa do oreparatow mlekozazstepczych ale to tylko przez allegro i NIE KATUJ DZIECKA NUTRAMIGENEM SKORO NIE MA ALERGI BO TO SYF JAK NIE WIEM. Przehdz powoli na mleko normalbe ale NIE NA BEBIKO bo jest ciezkostrawne lepiejHipp bio combiotic