Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ala06119332

Plamienia po skonczeniu partnera w środku

Polecane posty

Witam. Potrzebuję szybkiej i poważnej odpowiedzi. Od roku biorę tabletki antykoncepcyjne. Wczoraj w nocy wyjątkowo partner skończył w środku bez prezerwatywy. Dziś mam ciemnobrązowe plamienia z pochwy. Co to może oznaczac?

Gość ^^Ona^^
Hej,mysle,ze powinnas isc do lekarza... moze to byc tez przez owulacje...w ktorym dc jestes ?masz regularne okresy?nigdy wczesniej nie mialas takich brazowych uplawow ? moga byc rozne powody wiec powinnas udac sie do lekarza...

W 18 na 28 dniu. Mam reguralny okres.Miałam takie plamienia od casu do czasu. Moze to byc poprostu ze stresu? Boje sie ze to objawy ciazy. Ale tabl. biore o tych samych godzinach reguralnie

Gość ^^Ona^^
Jezeli chodzi o ciaze- bierzesz tabletki wiec nie wydaje mi sie,chociaz zawsze sa szanse,ze moze to byc ciaza. Ale te plamienia wydaje mi sie,ze to wykluczaja,poniewaz 'plamienia implatacyjne' wystepuja od 5-7 dni po zaplodnieniu i trwaja okolo 2 dni...chociaz wiadomo,ze organizm kazdej z Nas 'dziala' inaczej. Moze to byc rowniez przez owulacje... Jednych z przyczyn tez grzybica... Ale mysle,ze powinnas wybrac sie do lekarza,zeby rozwiac wszelkie watpliwosci... Nie stresuj sie kochana !