Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuttertools

nuda totalna nuda

Polecane posty

czytam sobie to forum od niedawna ale naprawdę forum powinno być szczere i spontaniczne a tu co,tylko kobiety co mąż ich nie chce i żony co nie dają lub rozmiary np.kobiety75f i faceci25min.aż żal du...pę ściska.

To chyba zbyt wybujałe porównanie :D Kropla drąży skałę. Chętnie zobaczmy jak bierzesz udział w budowaniu lepszego obrazu forum :D

jak stworzył zwierzęta to popatrzył na nie i był z nich zadowolony potem rośliny i też był uszczęśliwiony potem faceta i powiedział,ty będziesz panem zwierzat i roślin,będziesz podporządkowywał sobie świat i korzystał z niego potem stworzył kobietę popatrzył na nią z uwagą i powiedział,wiesz co, ty to się będziesz musiała malować

np.temat sex w małżeństwach z długoletnim stażem.dlaczego on lub ona czyli co cenię w partnerze lub zonie najbardziej,jak utrzymać długoletni związek lub jak żyć bo mamy dużo rozwodów,większość jesz nie zadowolona z partnera lub partnerki,kurwa czy telewizja nam miesza w głowach czy rząd czy sami z dobrobytu się degenerujemy wzajemnie?co się kurwa dzieje że co czwarte małżeństwo się rozpada?takie są statystyki niestety

czemu polak polaka nienawidzi i czemu jest taka wielka zazdrość między nami?czemu nie ma prawdziwych patriotów kochających nasz kraj,z kąd ta nienawiść między nami,podziały typu legia przeciw widzewowi wawa przeciw poznań,katolik przeciw prawosławnemu i.t.p.

Ale to forum jest jak lustro i krzywo bo krzywo ale życie odbija. Może nie Twoje ale ogółu społeczeństwa. Nic nie poradzisz. Takie mamy realia, taką kulturę. Albo weź to na zimno, z dystansem i baw się dobrze albo hmm też wyluzuj bo w depresje popadniesz :) A teraz serio bo późno już

depresja mi nie grozi ale czy my sobie sami nie wymyślamy problemów?widzę że brak tu naturalnej roli faceta we większości problemów,mam wrażenie że dziś brakuje prawdziwych mężczyzn ale takich naprawdę prawdziwych i z tego powodu wszystko się sypie

lubiękiedy...fajnie że ktoś odpisał gdyż sądziłem że obrzucą mnie błotem wszyscy ale fajnie by było bym spotkał tu prawdziwego polaka patriotę

Gość kasia syfilityczka
bo ludzie są po to zeby zyć i tańczyć ludzie są po to żeby mogli walczyć. ludzie są i nie będą nigdy lepsi nie będą nie nie nie

Gość kasia syfilityczka
w sumie jesteśmy narodem chłopków roztropków okraszonych lemingami i elytą z domieszką hipsterów i żyjących na zasiłkach wyznawców muszki

ludzie są po to żeby mogli walczyć,a o co my walczymy?jak mieli wprowadzić ustawę o kontroli internetu to były z tego powodu manify i strajki a jak wprowadzili nam67lat do emerytury to nic i wszystko jest ok.

Gość kasia syfilityczka
i prawidłowo! inaczej na starość chodziłbyś jako dziad po prośbie.

kobiety dają dupy mużynom arabom anglikom irlandczykom i. t.p a polaki są pe nie osądzam kobiet tylko sądzę że z nami jest coś nie tak,jak byśmy sami coś nreprezentowali sobą to nasze kobiety by nam dawały a nie byle komu na emigracji

Gość kasia syfilityczka
kobiety wszystkich narodów dają obcokrajowcom i tylko polacy i niektórzy ze wschodu widzą w tym jakiś problem. ty byś nie podupczył sobie z chętna białorusinką?no kaman!:P

Na czym polega ta naturalna rola faceta wobec problemow? I co klasyfikuje mezczyzne do miana "prawdziwego"? I zastrzegam- to nie zlosliwosc, po prostu interesuje mnie Twoja opinia Nuttertoolsie:)

Gość kasia syfilityczka
w skandynawi ludzie zapierdzielają do 70 i nikt z tego halo nie robi.

co mnie ich kontrola internetu interesuje ta ich akta?kurwa ważniejsza jest od mojej emerytury?wątpię,mam35 lat i do emerytury daleko ale czemu mam płacić podatki na kogoś?

Gość kasia syfilityczka
bo jesteś członkiem społeczeństwa?

Gość kasia syfilityczka
a jakbyś nie charował to byś na leki zapisane przez te kaszaniastą służbę zdrowia nie miał.

Gość kasia syfilityczka
mi kiedyś taka paniusia nie chciała skierowania na wr dać. przez babsko tera dłuższe leczenie mam:(

Gość pluto1111
zgadzam sie nuda

Ruda eufori@odpowiem ci.mam35 lat,żonę,dwójkę dzieci,wacet powinien być facetem a kobieta kobietą,ja mam swoje zadania w związku a kobieta swoje,ja jestem od pracy w związku od zarabiania,zaspokajania kobiety swojej sexualnie,utrzymywania rodziny,zapewnienia im dobrobytu materialnego i żonie sexualnego i t.p. a żona jest do tego do czego została stworzona czyli do dania mi powiem wprost,dzieci do bycia dobrą matką dla naszego dziedzitwa,do wpajania w związek miłości dobroci,szacunku.zrozumienia i.t.p.

nie odniosłem się co do prawdziwego faceta,wg.mnie prawdziwy facet to taki co odnosi sukcesy w życiu rodzinnym i nie tylko.prawdziwy facet to taki co bierze kobietę odpowiednią by ją w życiu zadowolić nie tylko sexualnie ale sexualnie też ktura da mu dzieci i wprowadzi w związek życie.szczęście i zasady rodzinne ,szczęście rodzinne

Gość nuuuuuuuuda
nuda

Gość kasia syfilityczka
to ja wolę być nieprawdziwa:O