Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezbyt przystojny

Dlaczego coraz więcej pracodawców wymaga miłej aparycji?

Polecane posty

Gość facet niezbyt przystojny

na niektóre stanowiska? Niedługo będzie tak że w rekrutacji oprócz kierunkowego wykształcenia będą patrzeć nie na doświadczenie ale na to czy ktoś jest ładny.Dotyczy to szczególnie tych stanowisk gdzie ma się do czynienia z innymi ludźmi.Człowiek któremu natura poskąpiła urody jest wtedy z góry na straconej pozycji :(

"Człowiek któremu natura poskąpiła urody jest wtedy z góry na straconej pozycji" Gościu! Chciałeś kapitalizmu - to masz! :-D

Gość a co ja myślę....
trzeba byc i ladnym i miec gadane, jak jestes ladny a nie masz gadane i tak cie nie zatrudnią

Gość też niezbyt przystojny
Kolego ja od zakończenia studiów byłem na co najmniej 10 rozmowach kwalifikacyjnych (w tym na przedstawiciela handlowego dużych i uznanych firm) i zawsze wypadałem znakomicie,potrafiłem siebie sprzedać a jednak...wybierali innego kandydata.Dlaczego można się tylko domyśleć. Chyba będę musiał się przekwalifikować na jakiegoś budowlańca bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Gość d456ty
budowlanca jak pogardliwie-a co ty myslisz z e tak hop-siup???trzeba cos umiec i pkazac ze sie umie, ehhe

Gość d456ty
budowlanca jak pogardliwie-a co ty myslisz z e tak hop-siup???trzeba cos umiec i pkazac ze sie umie, ehhe

Gość studenty jego mać
na prezesów od razu startujcie bo przeca szkołę się ukończyło hehehe twarda rzeczywistość co? hehe

Gość Wigga Z
A kobiety mają pod tym względem znacznie gorzej, u facetów się chyba aż tak na wygląd nie patrzy, ma być przede wszystkim kompetentny... A u kobiet aplikujących do pracy biurowej, na jakieś asystentki, sekretarki, uroda to często główne kryterium.

Gość chyba ty
Miła aparycja nie znaczy bycie ładnym. Czy np. Dorota Wellman nie ma miłej aparycji? Ma, a do klasycznych piękności nie należy.