Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkazak101

przyłapałam syna jak się masturbował

Polecane posty

Gość anetkazak101

zacznę od tego że w grudniu przyłapałam swojego 17-letniego syna na masturbacji, wróciłam z pracy przed czasem, weszłam do mieszkania, zdjełam kurtkę i chciałam sprawdzić co robi syn, uchylam drzwi patrzę a on leży ze słuchawkami na uszach z zamknietymi oczami i opuszczonymi spodniami i zasuwa swoja reką guura-dół po swoim penisie, bardzo wzdychał, najpierw się cofnęłam (nie usłyszał mnie przez te słuchawki), ale zaraz wróciłam i przez uchylone drzwi patrzyłam jak skończy, bardzo przyspieszył pod sam koniec wytrysk miał bardzo obfity, i penisa tez ma wiekszego chyba niż mój były mąż, poszłam do kuchni i udając że nic nie widziałam zaczęłam tłuc czajnikiem żeby mnie usłyszał, wyszedł z pokoju niby zaspany ale był bardzo zaskoczony, ja udałam że nic nie widziałam, dzisiaj rano po jego wyjściu do szkoły poszłam do pokoju i znalazłam w szafce kawłki papieru tolaletowego wilgotych jeszcze, pachniały spermą, na jego kompie w histori same wyszukiwania typu "milf pussy lips" (podniecają go chyba takie w moim wieku 35-40 lat), co mam robić ? porozmawiać z nim czy udawać że nic nie wiem, mój pierwszy narzeczony miał cholerny problem z przedwczesnym wytryskiem, mówił mi że to od częstej masturbacji jak był nastolatkiem (podobno robił sam sobie dobrze 4-5 razy na dzień), może jednak lepiej porozmawiać z synem i mu powiedzieć że wiem i przestrzec przed takim zachowaniem ? miała już jakaś mama tak?

Gość dfhghfh
nawet nie chce mi sie tego czytac bo wiem ze to nędzne prowo 💤

Gość prowo stare jak autorka
ale niech mamusia znajdzie sobie kochanka w klasie syna, bo jej sok po klawiaturze ścieka, rycząca 40-cha :D:D