Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam żadnego nicka

jakbyście zrozumieli gdyby chłopak powiedział wam...

Polecane posty

Chłopak, który mi się podoba, ale znam go tylko z widzenia w pracy kiedy byliśmy w kuchni i zapytałam czy mogę wziąć kubek (stał przy szafce z naczyniami), powiedział do mnie "wszystko możesz, przynajmniej na taką wyglądasz" Potem jak zagotowała się woda zapytał czy mi zalać herbatę więc był miły, ale o co mu chodziło z tym tekstem???

Jakbyście to odebrały dziewczyny? Powiedział to miłym tonem nie chamskim, potem jak mi zalewał wodę to droczył się ze mną czy na pewno pełen kubek..

Gość nijak masz odbierac
palnął cos na poczekaniu. nie przejmuj sie i nie wnikaj. tak sobie powiedzial.

ok a Ty co byś sobie pomyślała bo ja na początku odniosłam negatywne wrażenie, a potem pomyślalam że to miało być miłe że wyglądam wg niego tak jakbym mogła wszystko, ale nie wiem :/

Czarna Izabella x x mam nadzieję że to nie "A" tylko "B" :D raczej nie mógłby pomysleć że jestem wredna bo mnie nie zna, a przeważnie jestem uśmiechnięta i wesoła więc na zołzę nie wyglądam... Tylko skoro mu się podobam to dlaczego nie działa tylko zagaduje czasami jak ma okazję, a nie zapozna sie nie zaprosi na kawę czy coś... Może kogoś ma :(

imponuje mi tym że jest pewny siebie i niedostępny bo jakiś strasznie przystojny to nie jest ale podoba mi się :)

Gość Bambaryla 147
Dla mineral zachowujesz sie jak w podstawowce....a Marcin dzis pociagnal mine za warkocza, chyba sie we mine zakochal. Po co analizujesz? Chlopak poprostu powiedzial co my slina na jezyk przyniosla, a ta juz wymysla niestworzony scenariusz...

Gość niezle niezle
nie robi nic wiecej bo moze mu sie jednak niezbyt podobasz matko, chlopak rzucil mimochodem jedno zdanie w kuchni a ty dorabiasz sobie do tego nie wiadomo co

Gość seks, pieniądze i noszenie
dokładnie, co Ty się rozwodzisz? jarasz się facetem to każde drgnienie jego palca będziesz rozpatrywać czy aby nie w Twoim kierunku i może okazuje tym Ci sympatię?:D aż cieżko uwierzyć że stało się to w pracy, a nie w szkole

dorabiam może i tak dlatego że mi się podoba

najłatwiej jest mówić tym co są w związkach bo teraz dla nich to wszystko takie proste...