Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurty_Zana

Dermokosmetyki do skóry suchej i z problemami.

Polecane posty

Gość Kurty_Zana

Czy ktos już próbował kosmetyków z rodziny Decubal?

Gość DużyKot
Już używam, dostałam cały ich komplet do testowania i są super, Prze de wszystkim skóra staje się taka elastyczna i mięciutka, a problemy z przesuszeniem znikają bLyskawicznie.

Gość Kejti007
Ja kupiłam w aptece żel nawilżający do ciała Decubal. Nigdy nie spotkałam się z taka formuła nawilżacza do skóry. Kosmetyk swietny, fajny, leciutki i bezzapachowy

Gość monironi
a ceny tej przyjemności? kosmicznie wysokie?

Gość gość
Ludzie, nie nabierajcie się na ten spam!

Gość gość
Ja właśnie poszukuję jakiegoś dobrego kremu do twarzy, niedrogiego i takiego, który by poprawil elastyczność i suchość. Ciekawe jaki byłby najepszy? Czy warto spróbowac coś z Decubala własnie, czy jest coś lepszego? Poradzcie, proszę

Gość gość
Jest cała masa lepszych i tańszych kosmetyków: Sylveco, niektóre produkty Ziaji, Cetaphil...

Gość gość
Mnie bardzo pasuje Face Cream Decubal, wcale nie jest taki drogi, a działa fantastyczne. Strzał w dziesiątkę. Zaznaczam, że miałam jedynie przesuszoną skórę... bez szczególnych problemów

Gość gość
Ja mogę polecić właśnie kremy Decubala, nie są drogie a są skuteczne. Zauważyłam, że mój mąż podkrada mi Krem do twarzy...

Gość gość
DEGÓWN4AL wa mać!!!!!!!!! Ile jeszcze będziecie tym szajsem spamować? Żygać się już chce, w każdym wątku pielęgnacyjnym degówn4l i degówn4l!

Gość gość
Cetaphil, wcale nie jest tak bardzo tańszy od Face Ceam Decubala, a jest strasznie leppki... co jest okropnym dyskomfortem, przyznacie kochane

Gość arleta80
mi Decubal pomaga jak tylko wyjdę z wanny nawilżam swoje ciało kremem Clinic Cream skóra jest nawilżona a krem długo utrzymuje wilgoć.

Gość gość
degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!degównal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v

drogi gość widzę, że albo z konkurencyjnej firmy, albo frustrat nieumiejący pozbyć się nadmiaru negatywnych emocji:D ja używam Decubala i jeśli ktoś chciałby spróbować to mam sporo do sprzedania, kamila.tyszkiewicz@vp.pl