Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostka brukowa

tesciowa i jej corka stara panna

Polecane posty

Gość kostka brukowa

Wlasnie sie do mnie przestały ze moja corka i jej kolega pisali kredami po kostce tak jakby co najmniej pomazali ją farba...dodam ze to chodnik gminny ktory jest przy drodze ale pojebani ludzie...wieś...

Gość kostka brukowa
Wiem ze to glupie co napisalam i bez sensu ale niemam komu sie wygadac a one mbie tak gnębią non stop...

Gość Bunia00
wiesniaki nie pilnują swoich bahorów...skąpią 2 zł na blok...i pozwlają robić mazaje na publicznych placch,skwerch itp... ja wiem ze kazda pojebana mamunia mysli jej dziecko ma super taleletn...ale dlaczego my mamy te bazgroly ogldac???? i brudzic tym podeszwy butów???????? straz miejska powinna za takie cos dawac mandat!!! tak jak nie wolno smieciecic,niszczyc,psuc ,srac publicznei....tak neiwolno brudzic publicznygo chodnika...WIESNIARO... KUP DZIECKU TABLICE,ALBO KARTONY NIECH PO NICH BAZGRA... ALBO KAZ NA SWOJEJ POSESJI... TĘPA WIESNIARO...

Gość Bunia00
DZIKIMI JABLUSZKAMI z krzakow sie malowalo chodnik za moich czasow....ok,to po 2 godz wyschnie i zejdzie..... a bazgroly kredy??????? jak deszczu czasem nie ma miesiac???? nie kazdy sobie zyczy miec przedszkolandię na widoku....czy chocby pod butami

Gość kostka brukowa
Jestem z miasta i to duzego:) sorry ale ja nie widze problemu jak jakies dziecko narysuje pare kresek na chodniku...pierwszy deszcz i po kredzie

Gość owca z babowca
Bunia A Ty petów nie rzucaj i śmieci na chodnik bo mi buty sie brudzą

Gość kostka brukowa
Hahaha polowa kwietnia i ma deszczu miesiąc nie byc? Robic ze wszystkiego problem a dzieci to najlepiej przywiązać do grzejnika? Super bunia od razu widac ze dzieci to ty nie masz, malowanie na kartkach z bloku to co innego a kreda po chodniku co innego

Gość kostka brukowa
Bo mnie poprostu nienawidza wszystko im przeszkadza a o ten chodnik tak sie darly ze szok w dodatku prawie sie rozplakaly jak ona mogla cos takiego zrobic...tragedia narodowa

Gość kostka brukowa
Wyjde jutro im umyje ta kostke woda i ch im w d... Glupie baby

Gość owca z babowca
kostka nie myj chodnika ! Po Chiny masz to robic?

Gość kostka brukowa
Bo ich zaboli ze wstyd robie przed sasiadami hehehe cham chamem jak to sie mowi:)

Gość kostka brukowa
Jednak tego nie zmyje bo mi sie niechce