Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Novaja

Szkoła angielskiego na Tarchominie - jaką polecacie?

Polecane posty

Gość Novaja

Zamierzam od przyszłego roku zacząć naukę angielskiego. Czy macie jakąś sprawdzoną i godną polecenia szkołę w Warszawie na Tarchominie? Jakie szkoły angielskiego są ogólnie dobre - to pytanie do tych którzy się orientują, a nie są z Tarchomina czy Warszawy.

Gość Nauczyłam się w 2lata.
na mysliborskiej nieopodal Lidla jest taka szkoła jezykowa, duzo tam chodzi, glownie dzieci, nie wiem jak jest teraz ale kiedys byla uznawana za dobra, ja jednak ogolnie nie polecam nauki w szkolach jezykowych, najlepiej uczyc sie samemu

Gość Novaja
Ale jaka nazwa szkoły?

Gość Novaja
Podajcie nazwy dobrych szkół angielskiego.

Gość gość
Do: Nauczyłam się w 2 lata -> gramatyki można się nauczyć samemu, ale wymowy? Konwersacji? Raczej samemu to ciężko...

Gość suszarka1
Długi Język to bardzo fajna szkoła :) Lektorzy do polecenia

Gość Carlo Crux
rowniez z czystym sumieniem polecam Dlugi Jezyk przy stacji metra Dworzec Gdanski. bardzo latwe dojazdy i wysoki poziom lektorow i native`ow. na miejscu mozna podejsc do egzaminow oceniajacych poziom.

Gość Starocina
ufff, dobrze,ze Dlugi Jezyk to dobra szkola, bo wczoraj sie zapisywalam :)) i teraz szukam opinii :)

Gość gość
też chciałbym sprawdzić szkołę długi język ponieważ nigdy nie wiadomo, jak to jest, czasem ktoś piszę że jest fajnie a potem różnie to wychodzi

Gość between9
Wiesz, wiekoszosć opinii o Długim Języku, które czytam jest rzeczywiscie pozytywna. Zapisz się, spróbuj i będziesz wtedy pewny ;) jesli masz status bezrobotnego, wiem, że masz możliwość odbyc kurs za darmo

Gość Chilling
ja na hiszpański do Długiego to uderzajcie do Anny Wesół. Swietne zajęcia!

Gość durorass
Miałem z Anną Wesół :) potwierdzam doskonała nauczycielka czy raczej lingwistka ;) płaciłem w ratach, bo u nich bezprocentowo można.

Gość garorin
Mówisz o Długim Języku? mozliwosc placenia w ratach to jedno faktycznie spore ułatwienie, ale mi sie podoba, że za kursy płacimy po ich odbyciu. Kurcze, która szkoła tak jeszcze ma? dzieki temu nawet podswidomie pewnie nauczycielom też bardziej zależy, żeby lepiej wiedzę przekazać :)

Gość Bajaderka99
Raty w Długim to jeden z plusów, ale oprocz tego swietna atmosfera i dobry poziom jezykowy .ja bylam zadowolona z grupy, do ktorej trafilam :) Swietni ludzie i wykladowcy

Gość mazlaka
bardzo dobre sa te ich wszystkie udogodnienia (mowie o Dlugim Jezyku) np. skajp, szkola dla obcokrajowcow, raty itp. - ida z duchem czasu co niestety nie wszystkie szkoly maja

Gość gość
Chodziłem do speak up, według mnie jest ok, poziom wysoki, nauczyciele przyjaźnie nastawieni, dużo okazji do rozmów po angielsku

Gość Sergiusz23
Dlugi Jezyk mozna polecic ze wzgledu na atmosfere, bo jezyka wszedzie sie nauczysz,ale pod warunkiem,ze warunki beda sprzyjajace i tutaj smialo powiem,ze byly takie

Gość Zesielka
O Dlugim mowicie widze tutaj od jakiegos czasu i nie sposob sie nie zgodzic z wiekszoscia opinii:) To dobra szkola, z fajnym programem nauczania.

Gość tomall
Ja też mam dobre doświadczenia ze speak upem, udało mi się z nimi dobrze przygotować do matury

Gość utonka
o Dlugim Jezyku slysze co chwile:) Nie tylko ze wzgledu na specyficzna nazwe, ale ogolnie spoko szkola :) Ma dosc wyluzowanych,ale wymagajacych jednoczesnie lektorow :)

Gość Darlynaa
Ja polece centrum:) W sensie,ze na Jana Pawła Dlugi Jezyk:) Niezla profeska

Gość Polecam ENLlNADO
Zastanów się czy warto iść do szkoły językowej - ja zapisałem się na kurs, zapłaciłem z góry za cały rok bo było taniej a później nie miałem zawsze czasu iść na lekcje... W efekcie więcej dał mi kurs http://enlinado.pl/ bo w 4 miesiące z poziomu A2 nauczył mnie gadać po angielsku i to na tyle swobodnie, że bez problemów dogadałem się z każdym Anglikiem jak byłem 3 tygodnie teraz w Anglii :)

Gość manrta
Może jednak warszawa albo kraków? Kiedyś uczyłam się sama angielskiego, ale wiadomo że trudno się mobilizować samemu i naucyzć sie wymowy. Zapisałam się http://www.lincoln.edu.pl/ , Fajni lektorzy, ciekawe zajęcia. Mam nadzieję, że nauczę się języka sprawnie i bez zbędnych przeszkód.

Gość gość
Ja za dobrą szkołą językową rozglądałam się na terenie całej Warszawy. W końcu trafiłam na szkołę www.topschool.pl Jest to szkołą językowa dla dzieci i młodzieży, która znajduje się na terenie Ursynowa. Polecam wam się tam wybrać.