Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobić z teściową?

Teściowa wypytuje ciężarną sąsiadkę ile przytyła i kiedy wreszcie schudnie...

Polecane posty

Gość co mam zrobić z teściową?

Już sama nie wiem co mam z nią zrobić - mieszkamy w bardzo przytulnej, nowo wybudowanej dzielnicy, wszyscy są tu naprawdę mili i serdeczni...Przez ścianę mieszkamy z młodym małżeństwem, z którym można powiedzieć nawet się zaprzyjaźniliśmy, jesteśmy w podobnym wieku, my mamy córcię 8mies, a sąsiadka jest w ciąży, jednak jest bardzo mocno otyła, co nie daje spokoju mojej teściowej - przyjechała do nas na 2miesiące (na stałe mieszka w UK - na szczęście!!!) Całymi dniami wyczekuje w oknie i jak tylko widzi, ze sąsiedzi wrócili zagaduje do nich głośno, albo biegnie na ulicę i bezczelnie wypytuje sąsiadkę ile waży, czemu taka gruba, jak ona z taką tuszą dziecko wychowa, a jak umrze przy porodzie, a jak padnie na placu zabaw na serce, sąsiadowi natomiast wmawia zdradę, bo jak by on mógł z kobietą takich gabarytów, skoro sam chyba z 70kg waży....Jest mi strasznie wstyd za teściową, wiem, że długo walczyli o dziecko... Nie mam już do niej sił - tłumaczę jej, że to niegrzeczne, a wręcz podłe zachowanie, a ona dalej swoje...Dzisiaj wpadła na pomysł, że zawiadomi mops i oni na pewno zabiorą im to dziecko, bo taka ogromna kobieta na pewno udusi je piersią podczas karmienia...

Gość przez okno babę!
koszmar...

Gość jak brednie to po co czytasz?
lepiej pogrzeb w doopie i polep kulki :)

Gość fjhfjj
Może wobec teściowej nie byłoby to w 100 procentach fair, ale ja bym chyba na twoim miejscu przeprosiła tych ludzi i wytłumaczyła że teściowa nie jest już w pełni władz umysłowych.