Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muka-buka

Biała perła - stara czy nowa

Polecane posty

Gość Muka-buka

WItajcie! 2 razy stosowałam Żel wybialający BIAŁA PARŁA i byłam bardzo zadowolona z efektów. Po drugim razie efekt był oszałamiający i utrzymywał się jakieś 8 miesięcy (tzn. po 8 miesiącach zęby i tak miałam bielsze niż wcześniej, ale już nie tak białe jak po drugiej kuracji). Teraz chcę powtórzyć kurację i widzę, że pojawił się nowy produkt - 3-fazowe wybielanie w 10 dni. To stosunkowa nowość, a opinie są różne. W Internecie można jeszcze kupić obydwie wersje, są w takiej samej cenie. I zastanawiam się, którą wybrać. Doradzicie?

Skoro tak pomogła ci stara wersja to po co kombinowac?:) Też używalam starej werji i tez jestem zadowolona. Ja powtórkę zrobiłam sobie tym samym żelem i myślę, że efekt się odnowił:)

Gość gość
nie wiecie gdzie można dostac starą białą perlę? podobno ją wycofali w ziązku z jakimiś tam przepisami, dlatego obawiam sie że Nowa jest słabsza ale nigdzie nie można dostać starej :(

Gość Klaudia333
Jak dla mnie efekt okazał się za słaby. Jestem zadowolona z efektu ale dopiero po zastosowaniu metody Martuni :) moje zęby znacznie się wybieliły :) https://metodamartuni.wordpress.com/

no mi też,znacznie lepiej wypadł na moihc zębach żel dr martin schwarz,wczesniej kupowałem w aptece,teraz zamawiam przze neta