Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ria-mia

jak znalezc sens...

Polecane posty

Gość ria-mia

zastanawiam się nad swoim życiem... 30tka na karku nie mam rodzeństwa, mam tylko Mamę w podeszlym wieku mam dwoje dzieci, do niedawna męża... ale on wybrał inną panią i układa sobie z nią życie... z przerażeniem patrzę w przyszłość, bo mąż stanowił fundament bezpieczeństwa, czułam, że przy nim nic nam nie grozi moje wizje zmieniły się o 180 stopni, zwyczajnie boję się żyć :(

Gość uyuytyyuy
a ja prawie 29 lat, stara panna, brak męza, dzieci... ale jakbym miala miec męza i by mnie zostawil jak Ciebie, to juz wole byc sama.

Gość uupp
skad jestes? ja z lodzkiego jestem w podobnej sytuacji,jesli chcesz popiszemy na gg bo tutaj raczej niema powaznych ludzi

Gość uyuytyyuy
a mnie to smuci ze nigdy nie znajdę męża, po tym jak widzę co się dzieje... wartosciowe kobiety są zdradzane, zostawiane. co się dzieje na tym swiecie, kiedys az tylu zdrad nie bylo. będę cale zycie sama, bez mezczyzny, bez bliskosci... dziwnie tak.

Gość uupp
ciesz sie ze dziecka niemasz bo jakbys sama musiala wychowywac to nieiwem co bys powiedziala..ja wolalabym byc stara panna i miec swiety spokoj

Gość uyuytyyuy
chcialabym miec dziecko ale niestety nie stac mnie na nie i nigdy nie bedzie

Gość onananana
Sens miejscowość i gmina we Francji, w regionie Burgundia, w departamencie Yonne; siedziba podprefektury departamentu. juz ci go znalazłam;]

Gość kmsk
ja bym chciala miec dziecko i moglabym byc sama masz dziecko i dla kogo zyc