Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna świnia

Jak schudnąć 18kg w dwa miesiące ? Jestem zdesperowana

Polecane posty

Gość beznadziejna świnia

Mam czas do mniej wiecej polowy czerwca. Wtedy spotykam sie z facetem, z ktorym pisze i rozmawiam od 8miesiecy, czuje ze bedziemy razem, to moj ideal, ale dałam stare zdjecia , nie przyznam sie ze jestem gruba. On bedzie mieszkal na stale w krakowie i wreszcie bedzie mozliwosc poznania. Teraz jest 2000km ode mnie. Co robic? Juz jestem na diecie, nie jem cukru, chodze 10km dziennie, mam pecherze na stopach, ide zaraz na rower. Chce kupic spalacze tluszczu i jakies leki na tluszcz, merida sie to nazywa czyj akos tak. Na forum diety mnie wysmiały eh

Gość taka sobie jedna pchła
Szkoda, że nie zaczęłaś odchudzania 6 miesięcy temu. W dwa miesiące jak tyle schudniesz, to może skutkować obwisłą mało jędrną skórą. Musisz dużo ćwiczyć i koniecznie balsamy ujędrniające, zwłaszcza skup się na biuście, bo on najbardziej ucierpi na tym.

Gość cvwecfwefdsw
na mnie skuteczna jest dieta dukana, jako jedyna. Ja jak jem za dużo warzyw na normalnej diecie i ogólnie za dużo węgli to mi waga stoi. Mogę przez 2 miesiące stać na wadze. Nie wiem czy schduniesz 18 kilo ale schudniesz na dukanie na pewno.

Heh to pokazuje jak wiele głupich rzeczy niektóre laski gotowe są robić...dla urody a uroda dla facetów... Ciekawe jak dużo spod znaku "jestem zdesperowana" kończy w szpitalach i na cmentarzach.. Nigdy nie róbcie tego co niezdrowe. Trzeba zdrową dietę plus wysiłek fizyczny. Wykaz najpopularniejszych diet od A do Z: diety-odchudzajace.info.pl/najlepsze-diety-odchudzajace-od-a-do-z/