Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulek88

świeżynki - mamusie na grudzień 2013

Polecane posty

Nowy topik dla kobietek które dopiero się dowiedziały i ciąży :-) Ja od kilku dni testuje i codziennie coraz ciemniejsza kreska... dziś już oficjalnie dzień po terminie @ dwie piękne różowiutkie kreseczki. A zatem zaczynamy pęd do wielkiego brzuszka :-) Kto dołącza??? :-)

Gość juz jest kilka tematów
na grudzien 2013 to dołacz a nie bedziesz zasmiecac forach i bedzie 1500 tematów :O

nooo jakoś nie mogę znaleźć niczego podobnego... Od razu ze zaśmiecam...Jak jest takie formu to proszę o linka. Ale moze jednak jakeś nowe towarzystwo się dopisze??

Gość Horny mommy__
Czesc ja prawdopodobnie urodze w grudniu:)w sumie to jutro mam wizyte u połoznej i ona mi powie mniej wiecej kiedy..obliczylam sobie date na 25 listopada ale wiekszosc kobiet rodzi po terminie wiec moze bedzie początek grudnia:)

Gość ruckzuckk
śnieżynki....o ja pierdole:O

Gość kolejnaświeżynka
witam mi termin wypada w połowie grudnia, w zeszłym tyg zobaczyłam na teście 2 piękne kreski, puki co bolą mnie piersi i mam lekkie nudności rano jak wstane z łóżka

halo dziewczynki piszcie cokolwiek jak sie czujecie jakie macie objawy itd :))

Gość kolejnaświeżynka
ja mam wiksze bolce piersi, lekkie poranne nudnoci i czasami troch pobolewa mnie dó brzucha tak jak bym mia dostać @ ale ogólnie wciągu dnia zapominam że jestem we wczesnej ciąży, poza tym bardzi się cieszę i mam nadzieje żę wszystko będzie w porządku a ty iza jak u ciebie również pytanie do innych dziewczyn

Gość kolejnaświeżynka
no i liczyłam sobie, dziś dokładnie mija 9 dni od terminu@

Gość kolejnaświeżynka
testy ciążowe to robiłam sobie chyba już od 6 dnia po owulacji bo bardzo czekałam na tę ciąże i wypatrywałam drugiej kreseczki ale właściwie coś dojrzałam dopiero 3 dni przed terminem@ bardzo bledziutką drugą kreseczkę, potem się zmartwiłam bo miałam przez 3 dni brązowe plamienia więc myślałam że dostane okres, pamienia były bardzo słabiutkie i brązowe, potem przeszły i tak do dziś, teraz jak po raz kolejny zrobiłam sobie test 2 dni temu to druga kreska wyszła dosłownie ciemniejsza od kontrolnej. Acha i jeszcze czasami bili mnie koło lewego jajnika z promieniowaniem na plecy troche podobnie jak przy owu,

Gość kolejnaświeżynka
boli koło jajnika nie bili sorry

Gość OgrażynkA
Ja jestem mamą z grudnia 2012 :) a moja mała ma już prawie 4 miesiące. Ale ten czas leci. Czasem tęskni mi się za brzuchem i tym czasem oczekiwania. Jak dla mnie piekne chwile. Życzę Wam tych pieknych chwil, cudownych i zdrowych dzieci no i szybkiego i łatwego porodu :)

kolejnaświeżynka ja mam bole brzuszka troszke lekarza powiedział ze w tym czasie trzeba sie oszczedzac ja pracuje w przychodni wiec mam lekarza pod reka... nie mam chodzic po schodach tylko winda itd :) duzo odpoczywac nie przemeczac sie.... poza tym bolem brzuch nic mi nie dolega czasami w glowie sie zakreci ale to przez chwilke :) ogolnie to cycochy sa tak wielkie ze moje staniki miseczka d jest juz za mała heheh a maz mowi o matko muuuuuuuuuuu hhehehhe :) mam juz jedno dziecko corke w wieku 7 lat i mialam podobne objawy :)

Gość kolejnaświeżynka
iza jeżeli chodzi o piersi to też mam bolące cycory, u mnie to będzie trzecie dziecko, masz racje z tą ostrożności, wczoraj po południu bardzo waripwaliśmy z dziećmi tzn gilgotki, skakanie itp potem pod wieczór miałam lekko brązowy śluz na bieliznie, oczywiści dziś już nic to było chwilowe, ale trzeba uważać

mnie boli ten brzuch normalnie po lewej stronie na dole.... nie iwem czy to juz normalne czy nie..... z Corcia tez tak mialam z tego co pamietam ... ale glupie uczucie..!!!