Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaa----

sauna

Polecane posty

Gość malinkaaaaa----

Czy w saunie mogłam złapać jakąś infekcje? Byłam w spa i saunie w sobotę, od wczoraj mam pieczenie w intymnych sferach.

Gość dedededede
tak, mogłaś

Gość asia ***
Oczywiście że mogłaś nabawić się infekcji bakteryjnej lub grzybiczej. Na Twoim miejscu poszłabym do ginekologa po właściwe leki. U mnie było tak, że za każdym razem jak poszłam na basen do jacuzzi lub sauny, miałam problemy intymne. Znajoma ratowniczka doradziła mi żebym przed takimi wyjściami smarowała się provag żelem. Właściwie stosuje go już 5 miesięcy i w tym czasie nie miałam żadnej infekcji, a na basen chodzę dwa razy w tygodniu. Możesz spróbować, ma przystępna cenę.

Gość bingo))):)
dlatego ja niestety unikam takich miejsc - umów się na wizytę do ginekologa i do tego czasu podmywaj sie tantum rosa, kup clotrimazolum i invag dopochwowy, który odbuduje mikroflore pochwy:\

Gość remember227
Bardzo lubiłam chodzić nie tylko do sauny ale również na basen, niestety kiedyś złapałam grzybicę, leczyłam ją 4 miesiące, różnymi globulkami i maściami, miałam już dość, w tamtym okresie bardzo pomógł mi probiotyk dopochwowy lactovaginal, stosuje go do dziś profilaktycznie. Od tamtego czasu nie byłam na basenie. Na szczęście wakacje spędzam nad morzem:):):):)