Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muszencja

Produkty ekologiczne w Warszawie!

Polecane posty

Znacie może jakieś, naprawde godne polecenia bazarki, sklepy ze zdrowa zywnoscia, ktore sa W warszawie? Niekoniecznie w centrum:) Nie liczac Bio Bazaru na Żelaznej, bo to miejsce już odkryłam:) i polecam, mam nadzieje ze beda sie rozwijac, bo maja coraz wieksze zaopatrzenie:) z gory dziekuje za propozycje!:)

na BioBazar to i ja się w końcu wybiorę:) A tak to kupuję też w hipermarketach zdrową żywność, bo jeżdżę na duże zakupy:) Zwracam uwagę przede wszystkim na ceny i tyle:)

a jakie supermarkety polecasz? Nikt wiecej nic nie zna? a moze na kafeterii nie ma ludzi zbajacych o pochodzenie jedzenia?:)

Ja jeżdżę do Auchan na Modlińskiej, jednak np. smaku warzyw z Auchan do tych z Bio Nazaru nawet nie ma co porównywać, na bio bazarze sto razy lepsze, z tym, że jest on tylko w soboty:)

No wlasnie.. tylko w soboty:( ale rzeczywiscie, warzywa, ryby, zioła czy wędliny z biobazarku sa naprawde godne polecenia, a najlepsze ze mozna zawsze sprobowac np. wedliny przed zakupem i wtedy sie zdecydowac co bierzemy a co nie:)

Chyba wiem o jakim stoisku mówisz:) Z tego, co mi się przypomniało, to polecam właśnie swojskie wędliny i kiełbaski, niebo w gębie:)

oo tak, wiejskie wyroby są tam po prostu delicious, palce lizać:))

oo tak, wiejskie wyroby są tam po prostu delicious, palce lizać:))

No właśnie, a w mojej okolicy nigdzie oprócz Bio Bazaru takich rarytasów nie dostanę, wszędzie chemia

Kurcze, Marion_Silver, tak sie zastanawiam, czy tylko my zwracamy uwage na to co jemy? nikt sie nie przylacza do dyskusji, a myslalam ze na kafeterii to akurat znajde multum fanek i propozycji miejsc gdzie mozna kupic produkty ekologiczne:)

Najwidoczniej.. no nic, myslalam, ze dowiem sie czegos wiecej na temat produktow ekologicznych, jakies spostrzezenia czy cos, ale jak widac kafeteria nie do konca sie na to nadaje, a na specjalistycznych forach z kolei tez maly odzew. :)