Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetttme

Jak ubrać dziewczynke 5 miesięczną do kościola do chrztu

Polecane posty

Gość anetttme

Koniec kwietnia chrzcimy naszą córcie. pogada raczej ma być ok 13 st jak patrzałam na długo terminowa. Nie wiem czy cieplo ją ubrać czytak lekko. Pytam was doświadczone mamy bo jakbym nie ubrała to moja tesciowa mnie skrytykuję ale chciałabym znać wasze zdanie.

Gość JanaJ
Nie chrzcić...

Gość dfygoooool
Na cebulkę :) najlepiej, najwygodniej :) i oczywiście odświętnie - elegancko :) też dużo zależy od tego czy kosciol jest ogrzewany? Bo jak nie to wiadomo ze zimnica będzie.

Gość o kotka bezguscie
sie odezwala.oslico pomiędzy wyzywajaco a babcinie jest jeszcze coś!patrzac na twoja kiece z wesela to jesteś ostatnia osoba,która powinna sie wypowiadać w kwestii dobrego wygladu

Gość wlasnie oblukalam te rzeczy z
linku i zaczepiste sa!!! :)

Gość tez bym wolała miec
Kotka no Ty wyzywająco na pewno nie wyglądasz :)

Gość tralalallalallal
Ta kiecka z linka Kotki to jest jakiś żart,prawda???:/

Gość tak na marginesie
kotka to jagoda369

Gość ghahahahhahjaa
zajebista ta garsona Kotki :D :D

Gość mama dwóch dziewczynek
Ja lubuję się w Wójciku i powiem Ci, że na prawdę ich sukieneczki robią wrażenie, nie tylko na mnie. Może popatrz na ich kolekcję, jak się coś spodoba to będziesz miała "problem" z głowy. Moim zdaniem typowo "do chrztu" ubranka nie warto kupować. Jakaś ładna kreacja do wykorzystania byłaby na pewno bardziej praktyczna, miałabyś później na letnie spacery/okazje.

Gość ja ubralabym
np tak sukienka http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358108/1135027/%C5%BCakardowa+sukienka+z+kokardk%C4%85+i+majteczkami sweterek http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358123/1049466/DZIANINOWY+KARDIGAN+Z+GUZIKAMI buciki http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2013/358522/1096554/Sk%C3%B3rzane+balerinki+z+kokard%C4%85 do tego biale grubsze rajstopki i biale body z dl rekawem pod sukienke. gdyby bylo zimniej to jakas kurteczke pasujaca lub plaszczyk. jeszcze dodalabym na glowe taki czepek/czapeczke retro - byly w Zarze jakis czas temu, teraz ich nie widze na stronie, byc moze beda jeszcze w sklepach. taki w stylu kobiet z serialu Dr Quinn :)