Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttyyyyuyuu

Przystojniak na kasie w biedronce

Polecane posty

Gość ttyyyyuyuu

co sądzicie o fajnych facetach pracujących na kasie w markecie?

Gość sierrrrrrraaaa
"Ale fajny" :) Ale nie startuję.

Gość ttyyyyuyuu
ja tez nie startuję bo zazwyczaj widze już na palcu obrączkę. ale co kieruje przystojniakami do takiej pracy?

Gość biedroneczki sa w kropeczki,26
u mnie tez sa takie ciacha...konkretnie 3 :) i tak sie zawsze dziwiłam...co market???:O jeden jest w Carfurze...wysoki szatyn,ok.35l (nie ma obraczki!!! :D )....z poczatku wydawal sie neismialy,bo nie patrzyl w oczy...ale wyrobil siei i nawet potafi zaz.artowac. drugi to brunecik,uklada towar zawsze tam gdzie jest piwo i napoje....ma to cos w spojrzeniu...strasznie mnie peszy:) (nie jets w fartuchu.tyko eleganckiej koszuli,wiec tak zawsze mysle ze to jakis prezes znudzony biurkiem:D:D:D)..... a trzeci jest w biedronce na kasie...łysy,wielki,super zbudowany... ale co sie dziwic ze chlopaki siedza w stonkach,jak dzisiaj w neswach czytalam ze ich minimalna pensja wzrosla z 1600 do 2000zl!!!!!!!!!!

co dziwniejsze...wracałam kiedys od znajomej....mialam sporo zakupow i rzeczy,chcialam sie z tym jakos pozbierac i szukalam najblizszej łąweczki....patrze...jest jedna lawka...siedzi na niej ŁOOON!!! :D ALE NIE MIALAM ODWAGI SIE PRZYSIAC :(

Chociaż wilgoć w moich majtkach sugerowała, że powinnam :)