jakasse 0 Napisano Kwiecień 16, 2013 Witam- dziś jest 32 dc ( mam nieregularne cykle 60 dniowe) , lecze sie na pco - jestem po cyzklu z CLO oraz pregnylu, miałam owulacje potwierdzoną badaniem progesteronu - w 31 dc czyli dokładnie 10 dni po owulacji ( mialam opóźnioną) zrobiłam badanie beta hcg i wyszło ujemne - czy jest jednak szansa że zrobiłam je za wcześnie i jak powtórze za kilka dni = wynik moze być inny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Kwiecień 16, 2013 raczej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekarze zawsze Napisano Kwiecień 16, 2013 zalecali mi testowanie 12 dni po, alle szczerze - beta powinna już "ruszyc" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rjf(j Napisano Kwiecień 16, 2013 Mi beta po terminie miesiaczki wyszła negatywną, a test sikany pozytywny - lekarz stwierdził że to błąd laborantek. Moze zrób normalny sikany testamentu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i po co to Napisano Kwiecień 16, 2013 ja bym na Twoim miejscu powtórzyła betę za kilka dni bo a i owszem jest szansa. Ja robiłam betę 11 dni po owu i wyszła ledwo 2 a powtórzyłam po 2 dniach bo ginek kazał i już była 23 z hakiem więc warto chyba powtórzyc badanko :) Tym razem sama jestem po owulce jakies 10 -11 dni i test sikany niby pokazuje jakiś cień cienia ale czekam jeszcze kilka dni i jak @ nie przyjdzie to robię kolejny test sikany a jak coś pokaże to wtedy na bete idę :) Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakasse 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Kochana a więc trzymam kciuki !!! Ja dzis 13 dni po owulce, 33 dc piersi a raczej sutki przestały juz tak mocno boleć , ale zaczął się ból jajników - wyczuwam jednak @ . . . . szkoda;(( no cóż prubujemy dalej :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co mi Napisano Kwiecień 17, 2013 szybciej wykryje przypuszczalną ciaże tydzień po terminie @??? test czy beta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxzx Napisano Kwiecień 17, 2013 zawsze beta hcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakasse 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Beta :))) Ja dziś jestem już po @ kilka dni , podbrzusze boli więc czekam - jak do jutra nie przylezie robie teściora. wciąż pełna nadziei że ...a jednak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakasse 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 dziewczynki i właśnie dostałam @ - więc próbujemy dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tydzień po Napisano Kwiecień 17, 2013 Terminie @ beta bd już wiarygodna ?? Pójdę dziś zrobię bo nie wytrzymam a chce mieć najpewniejszy wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakasse 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Tydzien po @ - tak ! ! ! :))) daj znać jaki wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość własnie odebrałam Napisano Kwiecień 17, 2013 drogą internetowa wynik bety hcg. Wynik: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wynik Napisano Kwiecień 17, 2013 < 0, 1. Czylii?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczkal.... Napisano Kwiecień 17, 2013 czyli brak ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach