Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakasse

ciąża a wyniki beta hcg

Polecane posty

Witam- dziś jest 32 dc ( mam nieregularne cykle 60 dniowe) , lecze sie na pco - jestem po cyzklu z CLO oraz pregnylu, miałam owulacje potwierdzoną badaniem progesteronu - w 31 dc czyli dokładnie 10 dni po owulacji ( mialam opóźnioną) zrobiłam badanie beta hcg i wyszło ujemne - czy jest jednak szansa że zrobiłam je za wcześnie i jak powtórze za kilka dni = wynik moze być inny?

Gość lekarze zawsze
zalecali mi testowanie 12 dni po, alle szczerze - beta powinna już "ruszyc"

Gość rjf(j
Mi beta po terminie miesiaczki wyszła negatywną, a test sikany pozytywny - lekarz stwierdził że to błąd laborantek. Moze zrób normalny sikany testamentu

Gość i po co to
ja bym na Twoim miejscu powtórzyła betę za kilka dni bo a i owszem jest szansa. Ja robiłam betę 11 dni po owu i wyszła ledwo 2 a powtórzyłam po 2 dniach bo ginek kazał i już była 23 z hakiem więc warto chyba powtórzyc badanko :) Tym razem sama jestem po owulce jakies 10 -11 dni i test sikany niby pokazuje jakiś cień cienia ale czekam jeszcze kilka dni i jak @ nie przyjdzie to robię kolejny test sikany a jak coś pokaże to wtedy na bete idę :) Powodzenia

Kochana a więc trzymam kciuki !!! Ja dzis 13 dni po owulce, 33 dc piersi a raczej sutki przestały juz tak mocno boleć , ale zaczął się ból jajników - wyczuwam jednak @ . . . . szkoda;(( no cóż prubujemy dalej :)))

Gość co mi
szybciej wykryje przypuszczalną ciaże tydzień po terminie @??? test czy beta?

Gość zxzx
zawsze beta hcg

Beta :))) Ja dziś jestem już po @ kilka dni , podbrzusze boli więc czekam - jak do jutra nie przylezie robie teściora. wciąż pełna nadziei że ...a jednak :(

Gość Tydzień po
Terminie @ beta bd już wiarygodna ?? Pójdę dziś zrobię bo nie wytrzymam a chce mieć najpewniejszy wynik

Gość własnie odebrałam
drogą internetowa wynik bety hcg. Wynik:

Gość wynik
< 0, 1. Czylii??

Gość aneczkal....
czyli brak ciąży.