Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mały25

Szukam Dziewczyny Która Szuka Chłopaka Który ...

Polecane posty

Cześć Tak jak w temacie szukam dziewczyny która szuka chłopaka który ma małego penisa i jest to jego główny kompleks , jestem z okolic Łodzi , znajdzie się jakaś chętna chociażby na prywatną rozmowę ?

jak na wstepie sie tym chwalisz, to raczej na zainteresowanie nie masz co liczyc :P 🖐️

wiesz co wole to powiedzieć na początku niż marnować czas na poznawanie nowych kobiet , a później jak przyjdzie co do czego i rozmowa zejdzie na te tematy to kobieta rezygnuje , może poprostu znajdzie się taka , która nie liczy na duże rozmiary , a wręcz przeciwnie . Wiem że nie jest to powód do dumy , ale co na to poradzę że tak słabo zostałem obdarzony :(

Gość cyganeczkaaaaa
dla mnie rozmiar sie nie liczy, tylko facet, niestety mieszkasz trochę daleko 😭

wiele kobiet mówi że rozmiar się nie liczy , ale domyślam się że gdyby miało dojść do stosunku , to mogłoby się to okazać nie prawdą , dodam też że jestem prawiczkiem , a jestem z tego powodu że nie wierze w swoje możliwości , myślałem nad opanowaniem sztuki kamasutry , azjaci mają najmniejsze penisy na świecie a są najlepszymi kochankami na świecie dlaczego ? Bo kamasutra nie jest im obca :D

Gość xyz234567
według mnie nie liczą się cm.. sex to tak naprawdę uzupełnienie udanego związku. wielkość penisa nie powinien być podstawowym kryterium. liczy się czułośc, ciepło, zrozumienie, zaufanie.

Gość analiusz666
A facet wchodzi w gre? Lubisz w pupke?

dziękuje za wypowiedzi , ale to nic nie zmieia , nie potrafię uwierzyć we własne możliwości