Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podolski1

efekty uboczne mezoterapii bezigłowej

Polecane posty

Hej! Po wczorajszej mezoterapii bezigłowej moja twarz wygląda na starszą o 10 lat! Przy uśmiechu- głębokie bruzdy nosowo- wargowe, głębokie zmarszczki pod oczami.= a przy tym podrażniona skóra twarzy. Jestem przerażona. Kosmetyczka radzi poczekać tydzień ale obawiam się, czy to trwała zmiana. Poradźcie coś robić mądre kobietki! Ja już nie chcę odmłodnieć . Wystarczy, że będzie jak przed mezoterapią!!!! Aga

Gość haqha moze wlasnie o to chodzi
wroci stan sprzed i juz bedziesz szczesliwa, taka terapia szokowa :D

Bardzo chcę w to wierzyć a mówią, że wiara czyni cuda ! :) .......czy ktoś jeszcze wyglądał jak własna matka po bezigłowej mezoterapii?..... Kiedy to mija?

Gość i tak,jest...
przez około tydzień,a później będzie już tylko lepiej. Nie przejmuj sie tym stanem, po tygodniu będziesz widziała zalety tej terapii. Pozdrawiam

hej! Mój facet powiedzi0ał mi dzisiaj, że jestem przed czterdziestka a wyglądam na 55..... Coraz mi trudniej o optymizm. Umówiłam się na wizytę do dobrego lekarza dermatologa- termin dopiero za tydzień. P.S. Mężczyźni powinni wiedzieć, kiedy skłamać.... Mój nie poprawił mi nastroju ;-)

Ja korzystałam z mezoterapii w klinice Sankowskiego. Super sprawa od lat jestem jego klientką i choć mam duże problemy ze skórą wszystko jest ok. Naprawdę gorąco polecam