Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość higiena facetów

higiena niektórcyh facetów pozostawia wiele do życzenia

Polecane posty

Gość higiena facetów

Przeczytałam temat o higienie i tak mnie naszło na wspomnienie...Mam szczeście, że mam męża nie dosyć, że czyściocha to dodatkowo takiego, który zawsze jest wypachniony tip :D koleżanka jakoś nie może trafić na swojego jedynego więc co jakiś czas spotyka sie z kims innym.Opowiadała mi w zeszłym tygodniu, że między nia a facetem, z którym spotyka sie od kilku miesięcy doszło do seksu oralnego i myślała, że się porzyga. Otóz facet niby czyściutki, zadbany ale miał brud pod napletkiem. Powiem wam, że facet, z którym spotykałam się przed poznaniem mojego męża tez nie dbał o higienę tego miejsca. Ogolnie super mężczyzna, fajny niby zadbany, prysznic 2 razy dziennie, ząbki myte po każdym posiłku, włosy ułożone idealnie, zawsze ogolony itp itd. A pod napletkiem? brud jakby mył sie tam nie wiem...może raz na 2 miesiące. Jak to sobie przypomnę, to niedobrze mi sie robi. Zresztą jakiś czas temu czytałam w necie temat, który ząłożył jakis mężczyzna. Pisał, że jego dziewczyna tylko odmacza krocze a go nie myje bo tak została nauczona w domu, że "tych miejsc" sie nie rusza.

Gość higiena facetów
wiem hehe ale pisze prawde. Czytałam temat o higienie i tak mnie naszło na wspomnienia bo od rauz mi sie ten fakt przypomniał. A żebyś wiedziałą jak mi było niedobrze jak sobie uświadomiłam, że "tam" nie jest czysto.

odmacza krocze- nie no zgroza tez tak sobie kiedys myslalm ze przeciez iles lat temu ludzie w ogole sie nie myli za bardzo Co tam sie musialo dziac, maatko

Gość tez bym wolała miec
a jak były pasy cnoty? wtedy to była masakra. Ogólnie kiedyś ludzie w ogóle nie dbali o higienę.Nie wyobrażam sobie tego. A być z facetem, który nie dba o czystośc pod napletkiem? jak uprawiac seks? albo seks oralny? przecież ten cały brud Ci wejdzie w buzie albo zostanie w kroczu...

Gość koleżanka ma brata
ktory jest ginekologiem. I opowiadał, że wiadomo przeciez, że krocze kobiety ma specyficzna woń,. Gdy kobieta ma jakąs infekcje itp itd to tez wiaodmo, że zapach jest inny. Ale podobno zdarzają sie kobiety, ktore ida do ginekologa nie za bardzo umyte ale za to uwaga! popryskane dezodorantem do miejsc intymnych.

Gość Kobiety kobietami
wiadomo, podmywać trzeba się codziennie ale budowa pochwy wyklucza jakieś płukania czy stałe podmywania okolic warg sromowych bo to skraca żywotność dobrych pałeczek kwasu mlekowego ale zadbana pochwa i krocze to podmywanie się dwa razy dziennie , rano i wieczorem , natomiast facet jak nie domyje żołędzi , pod napletkiem czy jąder (tak często jak to potrzebne bez obaw o utratę ph ;)) to trzyma w slipach zwyczajny brud i ulepek. Mój tata mi opowiadał jak w wojsku mężczyźni śmierdzieli w przebieralni , brzydko to określił, niedomytym dupskiem . Dziś bywa nielepiej bo mężczyźni zapominają że higiena intymna to również ściąganie napletka i regularne zmywanie mastki.

Gość do pancerna
a co jest obrzydliwego w seksie oralnym? zreszta nie każdy musi lubic taki rodzaj zbliżenia

Gość dlatego faceci powinni być
obrzezani :D

Gość Są tacy syfiarze:(
.

Gość No to jak poczujecie w ustach
śmierdzące masełko to znaczy że facet ma już czysto pod napletkiem :D

Gość o ja nie moge
no to jak poczujecie - ale obrzydliwa jestes hehe...no ale masz racje :)

Gość ALE TO JUZ BYŁO I WROCILO
ale ten temat JUZ BYŁ WIEC DARUJ SOBIE:D