Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boiiiisiiii

jak zmyc farbe do włosów ?

Polecane posty

Gość boiiiisiiii

mialam sredni blond... pomalowałam 2 dni temu na brazowy nie podoba mi sie...wygladam okropnie..jak to zmyc

Gość sialalalalalalalalalala
jeśli to farba to nie jest to możliwe

Gość Lux deLux
zdjąć kolor u fryzjera , inaczej się nie da i pofarbować w salonie na odcien pożądany. zdejmowanie koloru bardzo je niszczy ;/

Idź do fryzjera. Ściągnie Ci ten kolor. Ale nie obieca ze bedziesz miała taki jak przed malowaniem. Zależy od pigmentów farby która malowalas :)

Gość boiiiisiiii
na farbie pisało ze do 8 tygodni schodzi. nigdy nie malowałam włosów miałam naturalne sredni blond.. chcialabym wrocic do jasnego blondu

Gość boiiiisiiii
nie no chyba farba ale z londy popielaty blond :P i pisało do 8 tygodni. ale robie sobie płukanki takie na zmywanie i woda ze kazdym razem jest brudna..ale nie wiem czy mi ta głupia farba zejdzie bo nigdy nie farbowłam włosów :)

Gość boiiiisiiii
popielaty brąz*

Możesz próbować ale napewno do takiego jakie były nie wrócą tak szybko albo i nawet wcale.

Sama mam też problem , mialam jasny piękny blond i pomalowalam na czarno trzy lata temu teraz tkwię w tym kolorze który mnie postarza :(

Gość boiiiisiiii
kurcze to bede musiała poczekac na odrosty i o blondzie zapomniec na jakis rok :) w sumie to moze i dobrze..tyle miałam nie malowane to i wytzymam teraz :)

Gość dodo5555
zapewne trochę się zmyją ale do naturalnego koloru na pewno nie.

Gość Joanna_987
Farbę do włosów można zmyć specjalnym ściągaczem koloru REMOVE http://uradka.pl/index.php/itely/zmywacz-do-farby.html Zmywa on farbę z włosów nową czy starą ale głównie produkt ten stworzony jest do zmywania farb fryzjerskich. Niestety farby drogeryjne są niestety tak żrące że czasem je trudno zmyć z włosa. Po zmyciu farby koniecznie jest ponowne farbowanie włosów ponieważ proces koloryzacji włosów zmienia również naturalny kolor włosa delikatnie go rozjaśniając.

Gość Joanna_987
Sprawdź również http://forum.uradka.eu tam odpowiedzi udzielają dobrze wyszkoleni fryzjerzy i styliści tak więc odpowiedź będzie fachowa.