Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyijhyuijhuikuaa

Zauważyliście że młode dziewczyny mają teraz piękne długie włosy ??

Polecane posty

Gość hyijhyuijhuikuaa

Mam 30 lat w moich czasach, jak miałam 18 lat to dziewczyny miała brzydkie, zniszczone, rzadkie włosy. Teraz jak widzę młode dziewczyny na ulicach to mają piękne grube zadbana i błyszczące. Nie chodzi o to że prawie każda ma długie ale o to że mają bardzo zadbana i gęste włosy. Czy tylko ja zauważyłam że włosy młodego pokolenia dziewczyn bardzo się zmieniły ?

Gość może ja podpowiemm
co ty pleciesz? ja jestem po 40 i za moich czasów dziewczyny miały piękne włosy a nie teraz

Gość hyijhyuijhuikuaa
w moim mieście prawie każda ma piękne długie włosy.

Gość wescxswecxwsecx
Ja też mam prawie 30 lat i mam długie czarne (naturalne) włosy do pasa, może zwracasz na to uwagę, bo sama takich nie masz, a byś chciała?

Gość gramy i spiewamy
maja dlugie bo taka moda, ale w wiekszosci nie sa piekne te wlosy.

piekne? :P zniszczone farbowaniem, prostowaniem itd.. oblepione z zewnatrz silikonami, po myciu nie sa takie fajne :P

Gość hyijhyuijhuikuaa
to ja mieszkam w jakimś dziwnym mieście :o dziś spędziłam cały dzień na mieście i napatrzyałam się na włosy młodych, jestem zachwycona :)

Gość gramy i spiewamy
ja znam tylko 2 dziewczyny z naprawde ladnymi wlosami :) ale pewnie "ladne" to dla kazdego co innego.

Gość smutnaaaa122
zauważyłam , mase dziewczyn ma ładne włosy

Gość osasamka
Ja powiedziałabym, że zupełnie odwrotnie. Jak widzę zdjęcia mojej mamy, ciotek, starszych kuzynek to ojejku. Gęste, długie, zdrowe... teraz wszędzie te silikony i alkohol w szamponach:/

Gość hyijhyuijhuikuaa
może i silikonu i alkohol ale włosy im wyrosły piękne :)

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
niby dlaczego sadzisz ze dzisiaj mialyby miec ladniejsze niz kiedys?

Gość ewqeqweqwewq
a te włosy sa z reguły farbowane? Bo to moze byc odpowiedz, wlosy farbowane się błyszczą, wiele osob z tego powodu farbuje, ale to tani trick co niszczy na dluga metę.

Gość hyijhyuijhuikuaa
a ja nie wiem , po prostu widzę i stwierdzam że mają piekne za moich czasów takie nie były

Gość jjjjania
Mają długie włosy i bardzo dobrze, to atrybut kobiecości. Trzeba się trochę różnić od facetów:P Długie włosy są piękne.

Gość ewqeqweqwewq
kiedys nie było farb... :p to myślę, że moze byc jedyna róznica, farbowanie nadaje wyjątkowy połysk, ale to sztuczne i na krótką metę, potem strasznie niszczy

Gość Khadi
ja tez widuje dziewczyny z dlugimi wlosami, ale za moich czasow(tak tez jestem 30-tka:) ) w mojej klasie LO to wszystkie dziewczyny mialy piekne dlugie wlosy, chyba tylko ze 2 farbowaly a wiec jak dla mnie to zmienilo sie tylko to ze teraz nastolatki farbuja wlosy a 15 lat temu to tylko nie liczne

Gość barakłobama
dlugie wlosy to zaden atrybut kobiecosci, byle kmiotek moze zapuscic kudly. atrybut kobiecosci to peezda

Gość bo mieszkalas na wsi
i co druga byla obcieta na chlopaka co by w polu legalnie robic :classic_cool:

Gość ja mysle,ze teraz one w ogole
sa ladniejsze, wyzsze, modnie ubrane, zadbane, w moich czasach tak nei bylo, a jetem '85

Gość ewqeqweqwewq
ja mam 35, i nikt w klasie nie farbował, sory, chyba jedna laska tylko, nawet makijazu prawie nikt nie nosił

Gość ewqeqweqwewq
co do ubioru to mi sie niekoniecznie podoba. Dziwna moda na te rurki, wg mnie sa bezlitosne dla osób o krzywych lub krótkich nogach... jak widzę te umalowane gimbusyz rurkami, grzywką na bok to mnie rzyg bierze.. jedno co mi się podoba bardziej- to faceci maja lepsze fryzury niz kiedys, lepiej w nich wyglądają , i tez nieco lepiej sie ubieraja, mniej szaro