Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona wyspa 2013

Raport UNICEF. Polskie dzieci tyją najszybciej w Europie.

Polecane posty

Gość Zielona wyspa 2013

Nie dość, że są w czołówce najbardziej niezadowolonych z życia w swoim kraju, to jeszcze tyją na potęgę. - Siedzący tryb życia, zbyt dużo czasu spędzanego przed komputerem, brak aktywności fizycznej oraz niewykształcenie prawidłowych nawyków jedzeniowych, doprowadził do znaczącego wzrostu odsetka dzieci z nadwagą - wylicza Marek Krupiński, szef UNICEF Polska. Jego zdaniem lawinowy wzrost liczby dzieci z nadwagą to największa „porażka naszego system, bo w przyszłości negatywnie odbije się to na zdrowiu małych Polaków.

Gość ewqeqweqwewq
czyli amator szczawiu i mirabelek jednak miała rację, że polskie dzieci głodne nie chodza?

Gość crazy stefano
A mówiłem-jeść szczaw!Mówiłem!To jest dieta! Ale oni wolą hamburgery no i potem sprawa wygląda jak wygląda!

Nie wiem gdzie Ty widzisz te otyle dzieci ? Ja w swoim otoczeniu takich nie zauwazylam a jezeli juz juz to sporadycznie a w kazdym spoleczenstwie jest maly procent dzieci grubych. Ja chcesz zobaczyc grube dzieci to pojedz to Irlandii tam to dopiero jest katastrofa :( bo nie dosc , ze grubasne to jeszcze nieuki :( serio pisze, bylam widzialam :)