Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaona

zdrada, wybaczenie, utrzymywanie kontaktu z kochanką a dalszy związek...

Polecane posty

Gość agaaaona

postaram się przedstawić sprawę krótko. mieszkam z chłopakiem jakiś czas. w pewnym momencie mieliśmy kryzys, często się kłóciliśmy, zaniedbywałam go. K. zdradził mnie ze swoją "przyjaciółką". później były straszne miesiące, których nie chcę wspominać. aż w końcu życie zmusiło mnie żebym zamieszkała z nim na dwa miesiące. zbliżyliśmy się do siebie, wybaczyłam mu zdradę. ALE... on nadal utrzymuje z nią kontakt. bo nadal jest jego przyjaciółką, bo wiele jej zawdzięcza, bo obiecał jej że zawsze będzie obecny w jej życiu i nie zerwie z nią kontaktu. bo nie ma już nic między nimi, a to przecież nic złego w utrzymywaniu kontaktu z eks. no i argument najważniejszy- jeżeli go kocham to powinnam to zaakceptować. dodam tylko że ten kontakt ogranicza się do rozmów telefonicznych, przez skype, nigdy w mojej obecności. właściwie gdyby on mi o tym nie powiedział to nie domyśliłabym się że nadal się kontaktują. mam pewność że się nie spotykają bo ona mieszka na drugim końcu polski, kilkaset kilometrów od nas. no i pytanie. co byście zrobiły/zrobili na moim miejscu? bo ja już naprawdę mam pomieszane w głowie i nie wiem co myśleć. proszę o odpowiedzi.

Gość El SuteneroRzeszów
A pies was jebał.Idź sie powieś.

Gość geryhfghfhf
jeśliby Cię kochał to z szacunku do Ciebie zerwałby z nią kontakt w końcu z nią Cię zdradził daj sobie z nim spokój

Gość agaaaona
nie trzeba delikatnie-może w końcu coś do mnie dotrze... całe dwa miesiące powtarzałam sobie żeby się nie angażować i niestety nie dalo rady. teraz, kiedy mam się wyprowadzać dopadły mnie wątpliwości. tym bardziej że K. bardzo się stara, jest bardzo dobrze. no i go kocham...

Gość smutnaaaa26
gdyby zerwał kontakt żałował ale widać nie żałuje wyprowadź się od niego niech wie co stracil

Gość steven wilson
no i argument najważniejszy- jeżeli go kocham to powinnam to zaakceptować. xxxxxxx No cóż, może spróbuj tak rozwiązać ten problem: w każdy piątek wieczorem wychodzisz z którymś ze swoich kolegów na imprezę, wracasz w środku nocy. Nie mówisz swojemu chłopakowi z kim i gdzie i po co idziesz. Na jego pytanie o co chodzi odpowiadasz: jeśli mnie kochasz, to powienieneś to zaakceptować. Proste i skuteczne. Oczywiście możesz iść do swojej koleżanki i z nią zrobić sobie babski wieczór, nie namawiam Cię do szlajania się :-).