Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SERCE NIE SLUGA..

SEN O ZNANEJ OSOBIE, KTORA ZNAM I LUBIE- CO OZNACZA?

Polecane posty

Gość SERCE NIE SLUGA..

Witam,czesto sni mi sie chlopak. jest on znany w kraju, zwiazany ze sportem ,wiem ze jest sam . nie ma zadnej partnerki. Dorabiam jako kelnerka, czesto po spotkaniach grupowych przychodza grupa I jedza. Nasz staff nie rzuca sie na nich, bo to nieeleganckie.Kilka razy mielismy krotka wymiane zdan, powiedzial mi ze ladnie pachne, ze ladny zapach perfum. czesto jak sa na zewnatrz to sie patrzy na mnie. Wiem ,ze jestem tylko kelnerka i on nie chce spotykac sie z kims takim jak ja. ..Wiem ,ze podoba mu sie moja figura, moje oczy... Ostatnio duzo zartowalismy i jego koledzy zaczeli cos gadac i mowic :uuuuu to wy sie nacie? Od tego czasu nie patrzy sie na mnie, nie rozmawia, ale widzialam ze innym chlopakom o mnie mowi (bo mialam praktyki na policji podczas meczu na ktorym on gral i dlatego mnie kojarzyl takze stamtad) i widze, ze on im mowi o mnie, o tym ze tam bylam itd. Czesto mi sie sni. Ze mnie dotyka, przytula i ze jestem szczesliwa z nim. Nie jestem typem nachalnym i nie narzucam sie, wiec ...nic nie robie i czekam.....

Gość do autorkii
Nie narzucaj sie., bo on ma takie laski jak ty na peczki. czekaj, moze zmien prace, bo z kwelnerka to on nie bedzie hehe

Gość Wawka Gosia
Zmien robote, to po pierwsze, a po drugie jakby on chcial to sam by cos zaproponowal, sam by przyszedl jakby chcial i sam by poprosil cie o numer. a tak to trudno powiedziec, moze wie o tej "roznicy" was dzielacej wiec dlatego nie robi zadnego kroku. a co do snu-czasem sie spelniaja...