Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theorema

FACECI Z MAŁYMI PENISAMI SA DO KITU!

Polecane posty

yeah biorę udział w tandetnej pyskówce :classic_cool: dobra "dziewczyny" dajcie autorce spokój lubi duże kutasy i ma rację

a powiem ci gnoju krotko-jak ci sie cos nie podoba to spier...j stad ok?zasmiecasz temat staruchu :)

Przeginacie. Pytanie padło, ale nie potrafię na nie odpowiedzieć, bo nigdy nie byłam z facetem, który miał małego. A jak komuś nie pasuje, to raczej załatwia się to między sobą.

mam dziwne wrażenie że teorma próbuje poprawić sobie humor obrażając tutaj panów słabo obdarzonych , którzy przecież sami sobie penisa nie wybierali , bo ma małe cycki , albo płaską dupe :D

nie o to chodzi ze lubie duze kutasy :P...ale o to ze wiekszosc kobiet woli wiekszego niz maluszka i nie umie sie przyznac ...

Gość Ranya podobno
masz paskudne małe piersi ,jak guziki od płaszcza:) małe cycki u kobiety to tragedia ! oczywiscie ,że tak :)

masz rację :( no zabić nimi nie zabiję, ale co nieco tam jest więc luz🖐️

w sumie o to chodzilo w moim pytaniu...ja kiedys trafilam na malego i kochalam tego faceta....ale po czasie jak juz nie bylismy razem i miallam innego (z ktorym jestem do dzisiaj)..stwierdzam ze tamten nie umial i nie mogl dac mi tego co obecny...i taka prawda.

spoleczenstwo polskie jest zaklamane...to stwierdzam po rozmowach z kolezankami i na nic obrazanie mnie,,wyzywanie..tak jest i juz :"P

jak się nazywa facet dla którego liczy się rozmiar cycków?

nic na to nie poradzimy,nieliczni umieja sie przyznac do tego co ich kreci.mam wiele kolezanek i wszystkie zgodnie twierdza:facet z malym jest do niczego..nie jest pewny siebie,ma kompleksy,jest zlosliwy,zazdrosny.....w lozku slaby,niepewny...

"Ranya podobno masz paskudne małe piersi ,jak guziki od płaszcza małe cycki u kobiety to tragedia ! oczywiscie ,że tak " x x O w mordę... dobrze, że ja o tym nie wiem :-)

nigdzie nie napisalam ze kutas jest NAJWAZNIEJSZY-ale daje sie oszukujemy.jakbyscie mialy okazje wybrac..faceta z malym czy z duzym co byscie wybraly?facet z malym po czasie moze bedzie zdradzany(nie oszukujmy sie)..a duzy i meski...uzaleznia...tak czy nie?

"ranya jak się nazywa facet dla którego liczy się rozmiar cycków? " x x Androgen :-)

i nie wmawiajcie mnie i sobie ze sex sie nie liczy..to bajki dla grzecznych dzieci.na pewno nie najwazniejszy ale WAZNY!

Gość Ranya podobno
kobietki ile penetrowałyście w życiu swoim cipek ? różnice między waszymi cipkami są kolosalne jedne są fajne malutkie ,ciaśniutkie a inne jak pieczary smocze ,jak studnie rozlazłe :) dogodzić wszystkim wam się nie da więc polecam te małe ,zgrabne i ciasne :)

andro genie, nie czytaj tego to jakieś pieprzone konfabulacje:(

małe, zgrabne ciasne to właśnie moją :classic_cool: co nie, andro genie? 😠

mala,ciasna czy wieksza..kazda woli cos co dodaje pikanteri..taki 12 cm to zalosny paluszek..zal mi takich facetow.fakt ale niegdy bym sie ztakim nie zwiazala :P

ranya : jeśli do mnie pijesz tym pytaniem to dla mnie liczy się kobiecy intelekt , dopiero gdzieś później wygląd , a cycki heh nie przesadzaj jakie masz takie masz :)

Mały penis niekoniecznie musi oznaczać mniejszą przyjemność z seksu dla ciebie i twojego partnera. Aby zwiększyć swoje doznania, powinniście zajrzeć wybrać pozycje seksualne przeznaczone dla małych penisów. Kamasutra poleca pozycję z uniesionymi nogami, pozycję od tyłu, pozycję bogini Indrani, pozycje nosorożca, świdra i "rozłupywanie bambusa" :) :D

"theorema i nie wmawiajcie mnie i sobie ze sex sie nie liczy..to bajki dla grzecznych dzieci.na pewno nie najwazniejszy ale WAZNY!" x x No ja jestem ostatni, który będzie Ci to wmawiał :-)

w kazdym razie reasumujac:na nic cale gadanie ze niewazny jest rozmiar..facet z malym kutaskiem kobiety na 100% nie zadowoli..wiec po co klamac?po co udawac?jak przyjdzie co do czego to i tak wybierzemy tego z wiekszym :P:P

"ranya małe, zgrabne ciasne to właśnie moją co nie, andro genie? " x x Ranya, dodatkowo jest dla mnie zawsze ładnie polukrowana. Kurwa, stanął mi przez Ciebie :-)

Gość Do ranya a wiesz ze Andro
Ma żonę? może dasz już mu wreszcie spokój

DG1987 nie mam tegp problemu bo moj facet jest obdarzony..nie ejst to jakas tam przesada ale ok 20 cm ma...a porownujac z poprzednim-12 cm to jest masakra..calkiem inne doznania,dodam ze przy tym zna sie na rzeczy...jestem w pelni zaspokojona i nie patrze na boki :P